Connect with us
iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone 8 X au fost lansate iată cum arată

Știri

iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone 8 X au fost lansate iată cum arată. Când apar în România

Noile modele de iPhone, 8, iPhone 8 Plus și iPhone X au fost lansate chiar în urmă cu câteva minute. CEO-ul apple dar și directiorii companiei au prezentat lumii întregi cum arată noile telefoane și ce facilități oferă.

Schiller a anunțat că iPhone 8 are și un procesor nou de imagine, mai bun pentru fotografia în situații cu lumină puțină. Și dispune de reducere a zgomotului bazat pe hardware. Camera de pe iPhone 8 este de 12 megapixeli, senzor nou, stabilizare optică. Da, ambele modele de iPhone 8 vor avea stabilizare optica.

iPhone 8 vine în două versiuni: iPhone 8 și iPhone 8 Plus cu ecran de 4,7 inci și 5,5 inci. Are cip A11 Bionic. Are difuzoare stereo și cam aceleași opțiuni pe care le știai de la iPhone 7. Procesorul are șase nuclee, e construit pe 64 de biți, are 4,3 miliarde de tranzistori. iPhone 8 are un procesor cu 25% mai rapid decât telefonul de anul trecut. Placa grafică e cu 30% mai rapidă decât cea de pe A10.

Galerie foto iPhone X

Phil Schiller a venit pe scenă. Primul telefon despre care vorbește e iPhone 8. Arată ca un iPhone 7 puțin ajustat, dar Apple susține că designul a fost regândit de la zero. Da, așa se întâmplă mereu.

„În ultimul deceniu, am avut inovație după inovație”, se laudă Tim Cook, scrie playtech.ro.

iPhone 8, iPhone 8 plus și iPhone X în România în ofertele Vodafone, Orange și Telekom

Orange, Vodafone și Telecom vor aduce noile telefoane iPhone 8 spre finalul lunii octombrie, prețul lor va începe de la 1000 de dolari.

Tot în conferința de presă Apple a prezentat și noile iWatch.

Noile ceasuri Apple Watch

iPhone 8, iPhone Plus și iPhone X au fost lansate lansat pe 12 septembrie

Apple va organiza un eveniment 12 septembrie, data la care, cel mai probabil, va fi lansat următorul model de iPhone.

Apple a trimis invitaţii de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe 12 septembrie. Există puţine dubii că vedeta acestui eveniment va fi noul model de iPhone, însă cu siguranţă nu va fi singura noutate pe care Apple o va anunţa cu această ocazie.

Pentru prima oară, evenimentul va fi organizat la noul sediu Apple, sediu care încă se află în construcţie. Acesta va avea loc în cadrul Steve Jobs Theater, sala care poartă numele co-fondatorului companiei.

În urmă cu 5 ani, tot pe 12 septembrie, Apple lansa iPhone 5.

După trei ani în care modelele noi au folosit acelaşi design, Apple este, în sfârşit, pregătită să aducă ceva nou. Din toate informaţiile de până acum, iPhone 8 va avea ramele din jurul ecranului foarte înguste şi, cel mai probabil, mascate pentru a părea că întreaga suprafaţă frontală a device-ului este acoperită doar de ecran.

Dincolo de toate upgrade-urile de ordin tehnic care cu siguranţă nu vor lipsi, noul iPhone va face trecerea de la autentificarea pe bază de amprentă la recunoaşterea facială.

Noul design nu mai permite amplasarea sistemului Touch ID pentru citirea amprentelor, astfel că Apple a fost nevoită să găsească o alternativă pentru securizarea telefonului. Aceasta pare a fi recunoaşterea facială, operaţiune realizată de o cameră video frontală dotată cu senzor pentru spectrul infraroşu.

Se pare că Apple va lansa chiar trei versiuni noi de iPhone. Alături de două variante de iPhone 8, una dintre ele care ar putea costa peste 1.000 de euro, ar putea fi lansată şi o versiune actualizată din punct de vedere tehnic de iPhone 7 – acelaşi design dar cu componente noi.

Noile modele de iPhone ar putea fi disponibile pe piaţă începând deja cu 22 septembrie, ceea ce nu ar fi o veste extraordinară pentru Samsung, care spera ca prin lansarea mai devreme a modelului Note 8, care va fi disponibil din a doua parte a lunii, să prindă mai mult timp pe piaţă fără concurenţa lui iPhone 8.

Citește mai multe pe playtech.ro

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top