Afla cine ti-a vazut profilul de Facebook. Cei 3 pasi prin care descoperi spionii

13.06.2016
Afla cine ti-a vazut profilul de Facebook. Cei 3 pasi prin care descoperi spionii

Vrei sa stii cine ti-a vizitat profilul de Facebook? Vrei sa afli daca persoana pe care o placi se uita la pozele si postarile tale, dar nu iti da like din orgoliu? Exista o metoda in trei pasi prin care poti afla cine te spioneaza pe reteaua de socializare.

Cine ti-a vazut profilul de Facebook?

1. Intra pe profilul tau de Facebook si da click dreapta pe portiunea gri dintre cuvantul Timeline si poza ta de profil. Trebuie sa iti apara mai multe optiuni. Alege optiunea “View page source” sau “Afiseaza sursa paginii”. Iti va aparea o pagina incarcata de coduri HTML, insa nu trebuie sa te panichezi. Acum trecem la nivelul urmator.

2. Pe pagina cu multe coduri HTML (acea pagina care ti se pare scrisa in chineza) tasteaza CTRL+F. Iti va aparea o bara de cautare in dreapta ecranului, sus de tot. Introdu in acel camp textul InitialChatFriendsList. Iti vor aparea o serie de alte coduri, insa, din nou, nu trebuie sa te ingrijoreze.

Facebook Messenger se schimba radical! Ce se intampla cu mesajele tale

Ce spune poza de la profilul de Facebook despre tine

3. Cu un rand sau doua mai jos, imediat dupa textul InitialChatFriendsList, iti vor aparea o serie de coduri. Acele coduri sunt ale prietenilor din lista ta sau ale profilurilor care te-au vizitat in ultimele 24 de ore. Ia cu copy paste codul, insa fara ghilimele si fara extensiile de tipul -0, -1, -2.

Cine ti-a vazut profilul de Facebook-1

Lipeste apoi acel cod dupa egalul din urmatoarea adresa: https://www.facebook.com/profile.php?id=. Vei avea surpriza sa intri pe pagina celui care te-a vizitat. Acesta este unul din cele mai ascunse trucuri la care poti recurge ca sa afli cine te viziteaza pe Facebook.

Articolul continua dupa publicitate

Acum ca ai aflat cine te spioneaza poti afla daca dusmanii stau toata ziua cu ochii pe tine sau ai fani infocati care nu iti scriu pentru ca le este rusine. Da mai departe vestea!