Connect with us
Aplicația de telefon specială pentru câini și pisici. Vezi despre ce este vorba

Știri

Aplicația de telefon specială pentru câini și pisici. Vezi despre ce este vorba- VIDEO

De ani de zile se știe că muzica le ajută pe femeile însărcinate să se liniștească atât ele cât și bebelușul. Iar acest lucru, aparent, funcționează.

Astfel, nu ar trebuie să fie surprinzător faptul că muzica funcționează și în cazul animalelor.

„Relax My Cat” și „Relax My Dog” sunt aplicațiile care încearcă să facă exact acest lucru: să relaxeze animalele de companie prin intermediul muzicii.

Cele două aplicații fac parte din „roundwaves”, o companie fondată de Manchester, care îl are la bază pe antreprenprul Ahman Ahmed.

„Am început să producem muzică pentru a ajuta oamenii să doarmă, apoi să studieze, după care am făcut cercetări asupra efectului muzicii asupra câinilor”, a spus Amman pentru Metro.co.uk.

„Am început să facem unele studii cu diferite sunete cu artistul meu cu sediul în El Salvador și am observat că anumite tehnici au început să aibă efecte relaxante asupra pisicii lui.”

Aplicațiile au început în 2010 și au fost „bazate pe încercare și eroare a frecvențelor de muzică și stiluri”.

Foarte mulți utilizatori sunt încântați de aceste aplicații și trimit în mod regulat videoclipuri pe YouTube în care sunt surprinse comportamentele pisicilor la auzul muzicii speciale.

Aplicația pretinde că ajută la calmarea pisicii într-o varietate de situații. Reduce hiperactivitatea și minimalizează frica de furtuni sau artificii.

„Această aplicație chiar funcționează! Pisica mea tocmai a adormit”, scrie un utilizator.

Așa că, dacă doriți să vă trimiteți pisica sau câinele la culcare, știți ce trebuie să faceți. Aplicația este disponibilă pentru a fi descărcată de pe App Store pentru 1.99 euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top