Connect with us
Whatsapp va suferi câteva modificări din data de 5 februarie. Aplicația va avea o opțiune care are legătură cu conversațiile.

Știri

Aplicația WhatsApp, update important pe 5 februarie. Ce se schimbă

Aplicația WhatsApp vine cu o nouă versiune din 5 februarie. Jan Koum, CEO al WhatsApp, a anunțat că următoarea versiune a aplicației va include opțiunea de a fi notificat dacă cineva face capturi de ecran cu conversația.

WhatsApp vine cu schimbări din 5 februarie

Aceasta este o opțiune solicitată de către o mulțime de utilizatori în ultimul timp. În confirmate cu aceste solicitări, CEO spune că „, după toți acești ani, am ajuns la concluzia să adăugăm această opțiune.”

„Funcționarea este simplă, la fel ca bifa albastră. Vei avea opțiunea activată în mod implicit. Astfel veți fi notificat dacă cineva face capturi de ecran cu conversația ta. Însă și ceilalți vor fi anunțați dacă tu faci captură de ecran. Dacă este debifată opțiunea, nimeni nu este notificat. „, a declarat Koum.

Unii utilizatori sunt nemulțumiți de această caracteristică.

Motivul din spatele acestei caracteristici, potrivit lui Jan Koum, este că el este obosit de prietena lui, care face capturi de ecran cu convesațiile lui. De aceea, el vrea să facă caracteristica disponibilă pentru oricine simte la fel, deși va fi activată în mod implicit.

Citește și: Breșă de securitate: Facebook poate să citească mesajele de pe WhatsApp

Mai mult decât atât, există mai mulți utilizatori care au și alte solicitări. Spre exemplu, Koum a anunțat că a primit solicitări să existe notificări atunci când sunt transmise fotografii nud. JanKoum a declarat că el ar putea să ia în considerare aceste solicitări pe viitor.

„Nu este vorba despre intimitatea persoanei care face capturi de ecran cu conversația sau persoana care trimite fotografiile nud. Este vorba despre intimitatea persoanei afectate și o vom face acest lucru fie că place sau nu.”, a afirmat Koum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top