Connect with us
ASUS ZenFone AR va avea o diagonală de 5,5 și un chipset Snapdragon 821. Smarphone-ul va fi anunțat oficial la CES 2017

Știri

ASUS ZenFone AR – Primul smartphone cu suport Google Tango și Daydream View

Asus ZenFone AR urmează să fie primul smartphone care vine cu suport atât pentru Google Project Tango, cât și pentru sistemul de realitatea virtuală Daydream.

Producătorul de hardware Qualcomm a anunțat din greșeală detalii despre telefon, înainte de prezentarea oficială a celor de la Asus. Smartphone-ul urmează să fie lansat oficial la salonul de tehnologie de la Las Vegas (CES).

„Cu Zenfone AR și casca și controllerul Daydream View, vei putea explora noi lumi cu aplicații precum Google Street View și Fantastc Beasts. Poți să intri în cinema-ul tău virtual cu YouTube, Netflix, Hulu și HBO și să te joci Gunjack 2, LEGO BrickHeadz, Need for Speed și multe alte jocuri” au scris cei de la Qualcomm.

Postarea avea data de publicare 4 ianuarie, însa a apărut cu o zi mai devreme. Articolul a fost șters, însă nu înainte ca acesta să fie preluat de marile site-uri dedicate tehnologiei.

Specificații ASUS ZenFone AR

Evan Blass, reporter la Venture Beat, a publicat pe contul său de Twitter două imagini cu noul Asus ZenFone AR.

Designul noului smartphone sugerează că cei de la Asus au păstrat platforma ZenFone 3 Deluxe, la care au adăugat hardware-ul Tango. Din informațiile prezentate de cei de la Qualcomm se pare că ASUS ZenFone AR va avea o diagonală de 5,5″ și chipset Snapdragon 821.

Telefonul va fi compatibil atât cu aplicaţiile Project Tango din Google Play Store, cât şi cu cele dezvoltate pentru sistemul Daydream View.

Împreună cu headset-ul Daydream, Asus ZenFone AR va putea fi folosit pentru aplicațiile HBO, Hulu, Netflix, YouTube. De asemenea, și jocurile Need for Speed, Lego BrickHeadz şi Gunjack 2 vor putea fi folosite în realitate virtuală.

Citește și: Aplicația Whatsapp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane, de anul viitor

Din comunicat reiese și că chipseturile Snapdragon 652, 653, 820 şi 821 sunt compatibile cu platforma Tango.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top