Connect with us

Știri

Explozie de prețuri! Telekom DUBLEAZĂ prețurile abonamentelor!

Telekom scumpește din nou abonamentele clienților, dupa ce acum 3 luni a mai făcut în urmă cu 3 luni o nouă majorare, StiriTV.ro.

Înainte să vă invităm să aflați care sunt noile prețuri, vă informăm că aveți dreptul să reziliați contractul fară clauze de penalizare, în cazul în care Telekom majorează prețurile pe durata contractului.

Noile abonamente Telekom

Informaţia a fost confirmată oficial de Telekom, pentru „Adevărul”:

„Pentru a continua să va oferim servicii şi produse cât mai simple şi de calitate, precum şi pentru a asigura viabilitate economică a serviciilor furnizate, vom modifica preţurile serviciilor de comunicaţii de care beneficiaţi în bază contractului”, susţin reprezentanţii Telekom.

Telekom mărește prețurile abonamentelor. Le dublează

Telekom mărește prețurile abonamentelor

Telekom a trimis deja mail-uri abonaţilor, prin care-i anunţă asupra majorărilor ce vor fi operate din luna octombrie, informându-i c, în cazul în care nu sunt de acord cu modificarea tarifelor, au „dreptul de a denunţa unilateral contractul în termen de maxim 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunor despăgubiri”, denunţarea unilaterală a contractului putându-se face prin notificare scrisă.

Potrivit informaţiilor media-max.ro, majorarea preţurilor de către Telekom se va face după cum urmează:

pachet de televiziune TV M – preţ nou 7 euro;

pachet de televiziune TV L – preţ nou 10 euro;

pachet de internet şi telefonie fixă – NET L + Voce 0 – preţ nou 8 euro;

pachet de televiziune + internet – TV M + NET L – preţ nou 13 euro;

pachet de televiziune + telefonie fixă – TV L + Voce N+ – preţ nou 15 euro;

pachet de televiziune + internet – TV L + NET L – preţ nou 17 euro;

pachet de televiziune + internet – TV L + NET L + Voce – preţ nou 17 euro;

Telekom scumpeşte preţurile serviciilor furnizate semnificativ, în unele cazuri noul preţ al abonamentului fiind dublu (10 euro faţă de aproape 5 euro, în cazul pachetului TV L). Majorarea preţurilor se va aplică atât serviciilor prin cablu cât şi serviciilor DTH (satelit).

Reamintim că Telekom a mărit din aprilie 2019 preţurile fiecărui serviciu fix cu 0.42 euro/serviciu iar în luna noiembrie 2018 preţul pachetului TV L s-a majorat cu 1.43 euro. Astfel, această este a 3-a majorare de preţ practicată de către Telekom în mai puţin de un an.

De asemenea, Telekom intenţionează să părăsească piaţa de telecomunicaţii din România, potenţialii cumpărători fiind Orange şi Digi.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top