Facebook face acuzații grave la adresa lui George Soros!

Ultimul update: vineri 30 noiembrie 2018 16:59 Data publicării: vineri 30 noiembrie 2018 16:59
Autor , în Tech

Facebook a confirmat vineri că numărul doi în conducerea acestei companii, Sheryl Sandberg, le-a cerut colaboratorilor săi să verifice dacă miliardarul George Soros are un interes financiar să afecteze imaginea acestei societăţi, informează vineri AFP.

Soros este bănuit de conducerea Facebook că prin critici exprimate la adresa reţelei de socializare ar fi încercat să provoace o scădere a valorii acţiunilor acestei societăţi pentru ca apoi el să le poată cumpăra mai ieftin.

Într-un discurs susţinut în ianuarie la Forumul de la Davos, George Soros s-a manifestat ostil faţă de această reţea de socializare, pe care a descris-o drept ”o ameninţare pentru societate”.

”Nu am auzit niciodată înainte critici din partea sa şi dorim să aflăm dacă acestea ar putea avea motivaţii financiare”, a declarat săptămâna trecută responsabilul pentru comunicare al Facebook, Elliot Schrage.

Reacţia acestuia din urmă a survenit după ce publicaţia New York Times a scris că Facebook a angajat agenţia de relaţii publice Definers pentru ca aceasta să conducă o acţiune ce ar viza discreditarea criticilor reţelei de socializare, inclusiv punând pe seama lui Soros atacurile la adresa Facebook.

Explicând decizia de a apela la serviciile acelei agenţii de relaţii publice, Elliot Schrage a spus că Definers a descoperit că George Soros i-a finanţat pe unii dintre membrii campaniei ‘Freedom from Facebook’, o campanie de orientare progresistă care cere în special spargerea acestei societăţi în mai multe entităţi.

Citește și: PSD vrea să cenzureze postările de pe Facebook. Ce îi deranjează pe social-democrați

Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ganduri la 32 ani
Ganduri la 32 ani
Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii
  1. Radu Humor , 30 noiembrie 2018 la 17:34

    Oare nu-l poate nimeni pune la punct pe boşorogul ăsta ?!

  2. Alexandru AMOQ , 30 noiembrie 2018 la 18:09

    „Do you know what is the name of the DEVIL after 1992 on this planet?” „George SOROS”!