Connect with us
O aplicatie iti poate dezvalui cine te-a sunat cu numar necunoscut. Iata ce caracteristici are Truecaller.

Știri

Iata cum sa afli cine te suna cu numar necunoscut

Daca ti se intampla sa primesti apeluri de la un numar necunoscut, acum ai sansa sa stii cine te suna!

Daca ti se intampla sa primesti apeluri de la un numar necunoscut, acum ai sansa sa stii cine te suna!

Truecaller este o aplicatie care iti arata cine te suna cu numar necunoscut. Cei care au creat aceasta aplicatie spun ca de-acum incolo nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la salvarea contactelor in telefon.

 

”Daca descarci aplicatia Truecaller nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la salvarea contactelor in lista de telefon, pentru ca totul va fi disponibil online”, a declarat Alan Mamedi, co-fondatorul acestei aplicatii, conform BBC.

Citeste si: A fost descoperita cea mai mare problema a telefoanelor cu Android. Vezi care este

Citeste si: Smartphone-urile vor disparea in cinci ani! Cu ce vor fi inlocuite

”Daca primesti un apel de la un numar necunoscut iti vom arata cine este persoana, iar daca te suna un agent de vanzari iti vom spune si acest lucru”, a mai precizat Mamedi.

Trucaller utilizeaza o baza de date in care sunt inregistrate, pana in acest moment, peste 2 miliarde de persoane. Pe anumite telefoane, aplicatia iti poate arata, pe langa numele persoanei care te suna, chiar si locul din care provine sau o poza.

”Daca primesti un apel si noi nu putem sa detectam persoana, atunci tu, ca utilizator, poti sa adaugi aceasta informatie”, a explicat Alan Mamedi modalitatea prin care utilizatorii pot ajuta la completarea informatiilor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top