Connect with us
Reteaua Orange a picat in mai multe zone din tara

Știri

Reteaua Orange a picat in mai multe zone din tara

Reteua Orange a picat in majoritatea oraselor din Romania. Serviciile Orange nu sunt disponibile in Capitală, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Galați, Bacau, Deva, Cluj, Iași, Brașov sau Timișoara:

„Salut, momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati.” se arata intr-o postare pe Facebook, pe pagina oficiala Orange

Rețeaua Orange a picat! Ce trebuie să faci?

Orange România a picat astăzi, 27 martie 2019, clienții nu au semnal la telefon sau întâmpină probleme de apelare sau de utilizare a datelor mobile.

Ce trebuie să faci în acest caz?

Nu apela serviciul de Relații clienți, deoarece acesta este oricum suprasolicitat și informațiile sunt aceleași din comunicatul Orange.

Serviciile Orange vor redeveni disponibile, imediat ce problemele tehnice de semnal vor fi remediate.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top