Connect with us
Samsung Galaxy Note 7 a fost lansat in Romania

Știri

Samsung Galaxy Note 7, suspendat după ce și noile baterii par predispuse să ia foc

Samsung Galaxy Note 7 a fost lansat pe piata romaneasca. Cel mai spectaculos telefon din istoria Samsung, asa cum este prezentat, poate fi comandat deja pe QuickMobile.

Citeste si: Facebook va afisa reclamele chiar daca ai AdBlock

Citeste si: Le vezi tot timpul, dar nu stiai ce reprezinta. Care este rolul celor doua puncte negre de pe telefonul tau

Update 10 octombrie: Compania Samsung a suspendat luni complet producţia de smartphone-uri Galaxy Note 7, după ce şi a doua variantă de telefon, care ar fi trebuit să fie sigură, pare predispusă să ia foc, au declarat surse citate sub acoperirea anonimatului de agenţia Yonhap, relatează Reuters.

Update, 6 septembrie: Noul smartphone Samsung Galaxy Note 7 poate fi comandat de aici la pretul de 3.895,48 Lei.

Samsung ar putea retrage, insa, telefoanele de pe piata dupa ce unele dintre acestea au luat foc din cauza bateriilor. Specialistii spun ca aceste reclamatii ar putea sa-i coste pe reprezentantii Samsung.

Stire initiala:
El poate fi precomandat la ceilalti retaileri incepand de azi, 16 august, insa va fi adus incepand cu 1 septembrie.

Samsung Galaxy Note 7: Pret QuickMobile.ro

Pretul smartphone-ului Samsung Galaxy Note 7, la QuickMobile.ro, este de 3,799 dei cu TVA inclus. Deocamdata pe stoc este doar pe culoare neagra, insa in perioada urmatoare va fi disponibil si pe gri, auriu si Coral Blue.

Samsung Galaxy Note 7 ofera cel mai bun ecran disponibil la ora actuala pe un smartphone, scrie realitatea.net.

DisplayMate, companie specializata in calibrarea stiintifica si optimizarea matematica a display-urilor, a testat ecranul disponibil pe Galaxy Note 7 si a publicat rezultatele obtinute.

Samsung Galaxy Note 7: Pret Orange

Noul smartphone poate fi precomandat la Orange AICI! Numai dupa ce v-ati inregistrat pe site veti afla si pretul.

Note 7, conform testelor realizate de DisplayMate, este primul ecran de smartphone care ofera o luminozitate mai mare de 1.000 de niti (unitate de masură pentru luminozitate). Acest nivel nu poate fi atins prin setarea manuala a luminozitatii, ci doar in modul ”automatic brightness”.

Samsung Galaxy Note 7: Pret Vodafone

Smartphone-ul Samsung GalaxY Note 7 poate fi precomandat la Vodafone AICI!

In comparatie cu cel mai bun ecran din urma cu 4 luni, Galaxy S7, ajungea la o luminozitate maxima de 855 niti. In exact aceleasi conditii, Note 7 atinge 1.048 niti.

Spre deosebire de majoritatea smartphone-urilor, care apeleaza la un senzor frontal pentru reglarea automata a luminozitatii, Samsung a pus doi senzori pe Note 7 – un senzor pe fata si altul pe spatele telefonului. Impreună, cei doi senzori realizeaza o masurare mai corecta a luminii din jur si duc la o reglare automata mai buna a luminozitatii ecranului.

Samsung Galaxy Note 7: Pret eMAG

Samsung Galaxy Note 7 poate fi precomandat la eMAG de AICI!

Principalii operatori de telefonie mobila, Orange, Vodafone si Telekom, au anuntat ca vor oferi Galaxy Note 7 in cadrul unor oferte promotionale, la pachet cu abonamente dedicate si casca Gear VR. Si Telekom va aduce telefonul Samsung Galaxy Note 7, iar pentru detalii ne invita sa ne abonam la un newsletter, pentru a afla cand este disponibil la precomanda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top