Connect with us

Știri

Țeapa cu telefoane Samsung e cea mai nouă înșelătorie de care să te ferești

Dacă n-ai prins bilete gratis la Tarom sau easyJet, probabil că speri la un telefon Samsung. Din nefericire, tot țeapă e și ultimul viral.

De la pagini false ale vedetelor la virale cu bilete gratis de avion sau telefoane la prețuri extraordinar de mici, în internet poți să ai oricând încredere că va fi naiv și va da click.

Cea mai nouă formă de țeapă e cu telefoane Samsung Galaxy S8 despre care afli doar că au cutii deteriorate. Dan Dragomir scrie pe ComputerBlog despre mesajul pe care l-a primit pe WhatsApp.

„[Mesajul] pare legitim, site-ul pare cel oficial, doar că băieții au lăsat să le scape câteva erori care te fac să te prinzi că e înșelăciune”, explică acesta. Desigur, Samsung nu….”

Citește mai departe

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top