Connect with us
Oferte Tarom la bilete de avion, reduceri aniversare

Știri

Bilete de avion la SUPER PREȚ! TAROM vine cu o ofertă senzațională

Compania Tarom împlinește, astăzi, 50 de ani de activitate și cu această ocazie lansează câteva oferte speciale pentru pasagerii săi, scrie AIR24.ro.

Una din cele mai avantajoase oferte Tarom este pe cea mai populară rută din România, pe care Compania Națională operează în prezent.

Tel-Aviv este cea mai importantă destinație din România, care conform unui top este cea mai populară rută, atât la Tarom cât și la alte companii aeriene.

Înainte să vă invităm să aruncați un ochi peste ofertele companiei, iată care este mesajul acesteia la împlinirea a 50 de ani de activitate.

50 de ani cu Tarom

„Pe 18 septembrie 1954 a fost înființată Compania TAROM (Transporturile Aeriene ROMâne). Istoria TAROM ajunge până în 1920, când Compania Franceză Română de Navigație Aeronautică (CFRNA) a fost formată. În 1925, Galați a devenit prima destinație din România cu zboruri regulate, urmată din 24 iunie 1926 de zboruri către Iași și Chișinău. Au fost adaugate în flotă 10 de Havilland DH.9 și 5 Ansaldo A.300. În 1928, Compania și-a schimbat numele în SNNA –Serviciul Național de Navigație Aeriană. În 1930, Compania și-a schimbat din nou numele în LARES – Liniile Aeriene Române Exploatate de Stat, iar în 1937 a fuzionat cu competitorul SARTA – Societatea Anonimă Română de Transporturi Aeriene. Dupa cel de-al doilea război mondial, în 1945, o nouă organizație a înlocuit LARES cu TARS – Transporturi Aeriene Româno-Sovietice, deținută de guvernul României și de Uniunea Sovietică. Zborurile interne au fost operate de pe aeroportul Băneasa, începând cu 1 februarie 1946, atunci cand TARS au preluat toate serviciile aeriene și aeronavele de la LARES. Pe 18 septembrie 2019, împlinim 65 de ani! Vă mulțumim că ați fost alături de noi și vă promitem să fim și mai buni pentru dumneavoastră!”

Oferta Tarom la bilete promoțioanale de ziua companiei

Tarom oferte bilete de avion
Tarom a împlinit astăzi 50 de ani de la înființare. Oferte speciale la bilete de avion

Tel Avi cele mai avantajoase prețuri din oferta Tarom

Tel Aviv este unul dintre oraşele noastre preferate, iar după 50 de ani putem afirma că operăm această destinaţie cu acelaşi entuziasm. Indiferent că sunteţi la prima experienţă cu Tel Aviv sau că deja nu mai reprezintă un mister, îi mai puteţi adăuga un element de noutate călătorind la Business Class.

Tarifele pentru o călătorie dus-întors pornesc de la 787 USD* pe ruta Tel Aviv-Bucureşti-Tel Aviv, respectiv de la 692 EUR* pe ruta Bucureşti-Tel Aviv-Bucureşti.

Rezervă-ţi acum un loc în povestea TAROM!

Poţi zbura către Tel Aviv cu cele 3 frecvenţe săptămânale (din zilele de Marţi, Vineri, Duminică) pe ruta Iaşi-Tel Aviv sau cu cele 9 frecvenţe săptămânale cu plecare din Bucureşti.

Bucureşti -Tel Aviv

  • de la 132 EUR*, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif

Tel Aviv – Bucureşti

  • de la 146 USD*, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif
  • 9 frecvenţe săptămânale

Iaşi -Tel Aviv

  • de la 124 EUR*, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif

Tel Aviv – Iaşi

  • de la 141 USD*, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif
  • 3 frecvenţe săptămânale

*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

În preţul biletului, beneficiaţi de următorele servicii:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business)+10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.

Tel Aviv este, după Ierusalim, cel mai mare oraş din Israel. Este situat la 58 km distanţă de Ierusalim, pe coasta Mediteranei, într-o regiune cu dune de nisip, unde soarele străluceşte 300 de zile pe an. Tel Aviv este cel mai modern oraş din Israel, puternic influenţat de civilizaţia Europeană contemporană. Este un oraș cu un ritm de viață alert și cu numeroase locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului.

O dată ajuns la destinaţie, vei face cunoştinţă cu un oraş prietenos şi plin de viaţă. Vei găsi aici o nesfârşită varietate de restaurante, cafenele şi terase, o ofertă generoasă de magazine şi centre comerciale şi multe parcuri care te invită la relaxare. Sau poate că preferi o plimbare în străvechiul port Jaffa ori pe frumoasele plaje la Marea Mediterană.

Daca vă surâde una din oferte sau vreți să descoriți și altele, puteți afla mai multe detalii de pe site-ul Tarom.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top