Connect with us
Un cursă Wizzair s-a întors pe aeroportul din Sibiu, dupa ce unei pasagere i s-a făcut rău

Știri

Promoție la Wizzair! Reducere de 20% la toate zborurile și toate biletele

Wizzair anunță astăzi, 22 august, o reducere pentru toate zborurile și pentru toate biletele.

Astfel, cei care achiziționeaza astăzi – până la ora 23:59 – un bilet de avion sau mai multe spre orice destinație cu orice zbor Wizzair, are o reducere de 20% din prețul total al biletului.

Reducerea a fost anunțată de companie printr-un newsletter trimis tuturor clienților abonați.

Wizzair este una din cele mai mari companii aeriene de tip low cost din Romania. Opereaza în tara noastră pe 10 aeroporturi, printre care București, Cluj, Timișoara sau Sibiu.

Compania este preferată de români pentru că are prețuri mai mici spre deosebire de o companie de linie, iar de curând Wizzair a anunțat că de la 1 ocotmbrie nu va mai taxa bagajele de mână.

Cei care își doresc să beneficieze de oferta Wizzair pot accesa site-ul companiei la adresa www.wizzair.com. Prețul biletului nu include și bagajul de cală sau de mână mare, prin urmare vă puteți achiziționa separat dacă aveți nevoie.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top