Connect with us

Știri

Promoție Ryanair București-Londra. Se lansează o nouă rută

Ryanair a anuntat, joi 23 august, că va lansa o nouă rută din Bucuresti catre Londra (London Southend Airport), care va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale începand din noiembrie 2019.

„Ryanair isi continua expansiunea in Europa Centrala si de Est prin lansarea acestei noi rute care urmeaza anuntului de ieri privind intrarea pe piata din Georgia. Ryanair ofera cele mai mici tarife din Europa, cu un tarif mediu de doar 37 euro, care reprezinta o fractiune din cel practicat de competitori, iar cu aceasta expansiune mai multi clienti se pot bucura de aceste tarife reduse”, potrivit sursei citate.

Ryanair mai precizeaza ca scoate la vanzare locuri promotionale din Bucuresti de la doar 12,99 euro pentru calatorii pana la finalul lunii noiembrie 2019, si care trebuie rezervate pana duminica, 25 august, online pe ryanair.com.

„Suntem incantati sa ne continuam expansiunea in Romania si Europa Centrala si de Est prin lansarea, in noiembrie, a unei noi rute din Bucuresti catre Londra Southend, care va fi operata cu o frecventa de cinci zboruri saptamanale ca parte a programului extins pentru iarna 2019 din Bucuresti.

O noua cursa Ryanair Bucuresti-Londra

O noua cursa Ryanair Bucuresti-Londra

Pentru a sarbatori expansiunea continua din Romania, scoatem la vanzare locuri promotionale de la doar 12.99 euro pentru calatorii pana la finalul lunii noiembrie 2019, dar care trebuie rezervate pana la miezul noptii, duminica, 25 august.

Pentru ca aceste locuri promotionale se vor epuiza rapid, clientii sunt invitati sa acceseze acum www.ryanair.com pentru rezervari”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer la Ryanairt.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top