Connect with us
TAROM anulează noi zboruri spre Londra, Belgia, Paris, Amsterdam în baza ordonanței militare nr. 7

Știri

TAROM participă la BIAS 2019 și aduce doua show-uri revoluționare

Compania TAROM păstrează tradiţia şi participă la cel mai mare show aviatic – BIAS 2019!

Compania TAROM are plăcerea de a vă anunţă participarea, Sâmbată, 24 August 2019, la o nouă
ediţie a celui mai impresionant spectacol de forţă aeriană, viteză şi precizie. Dacă vă plac avioanele şi show-urile aeriene, avem o veste bună: vă puteţi face planul pentru următorul sfârşit de săptămână! Astfel, nu trebuie sa rataţi BIAS 2019 – cel mai mare eveniment deacest gen din Romania , pentru o poveste cu aripi în zbor. Şi nu numai! Căci de data aceasta, TAROM va fi prezent, în premieră absolută cu două surprize!

Citește și: Tarom și Blue Air se aliază! Ce beneficii vor avea pasagerii companiilor

Compania TAROM păstrează tradiţia şi participă la cel mai mare show aviatic – BIAS 2019!

Aşadar, pentru iubitorii de aviaţie şi toţi cei prezenţi la cel mai important spectacol aviatic din ţara noastră, totul este pregătit până la cele mai mici detalii pentru cel mai aşteptat moment al zilei, când piloţii Alfred Ghergan (Pilot Şef TAROM, pilot comandant instructor, examinator pe A318) şi CristianDona ( Director de Trainig TAROM, pilot instructor, examinator pe A318) vor brăzda cerul în lung şi-n lat cu o aeronavă de transport – Airbus A318 şi vor executa cu măiestrie şi siguranţă manevre care
promitem să nu vă dezamăgească, ba mai mult, să vă stârnască din nou sunete de admiraţie.

TAROM participă la BIAS 2019 și aduce doua show-uri revoluționare

TAROM participă la BIAS 2019 și aduce doua show-uri revoluționare

Cea de-a doua surpriză vine odată cu expoziţia statică din cadrul evenimentului, unde pe lângăspectacolul de pe cer, Compania TAROM va fi prezentă cu un stand, unde va putea fi admirată o aeronavă de tip ATR 72-600. Mai précis, este vorba despre o aeronavă de prezentare pusă la dispoziţie de către ATR special pentru acest eveniment cu scopul de a vă expune,în avanpremieră,
aeronava care urmează să fie parte din flota companiei aeriene naţionale.

Citește și: Cine este noul Director (CEO) Tarom – Mădălina Mezei lucreză de 22 de ani în companie

Mai mult decât atât, o altă veste bună este că aeronava va putea fi vizitată şi explorată îndeaproape de către cei interesaţi, ba chiar fotografiată.

Vă aşteptăm cu drag, fie că sunteţi pasionaţi de aviaţie sau pur şi simplu doriţi să aflaţi mai multe despre acest domeniu de la cei care desfăşoară zi de zi această activitate, şi vă promitem o amintire de neuitat la stand-ul nostru!

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top