Connect with us
Tarom prima aterizare pe noul aeroport la Istanbul. Orarul rămâne neschimbat

Știri

Tarom prima aterizare pe noul aeroport la Istanbul. Orarul rămâne neschimbat

Compania TAROM anunţă că ieri, 07.04.2019 a avut loc primul zbor TAROM către noul aeroport din Istanbul, se arată într-un comunicat remis AIR24.ro.

La bordul aeronavelor noastre puteţi alege să zburaţi către Istanbul (Istanbul Airport) din Bucureşti ( Aeroportul Otopeni) cu 14 frecvenţe săptămânale şi tarife începând de la 132 EUR  pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site-ul TAROM www.tarom.ro.

Tariful include bagajul de mână la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, precum şi toate taxele, serviciile de catering la bord şi check-in în aeroport.

Vă reamintim că aeronavele TAROM vor decola de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Istanbul  în zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă şi Duminică după următorul program, afişat în ore locale:

OTOPENI – ISTANBUL AIRPORT;

  • RO 261 – decolare 08:35 – aterizare 10:50
  • RO 263 – decolare 16:25 – aterizare 18:40

ISTANBUL AIRPORT- OTOPENI

  • RO262 – decolare 11:40 – aterizare 11:55
  • RO264 – decolare 19:35 – aterizare 19:50

Puteţi accesa următorul link pentru  mai multe informaţii cu privire la biletele de avion pe ruta București – Istanbul şi retur: https://www.tarom.ro/destinatii/istanbul.

Recomandăm tuturor pasagerilor noştri care se deplasează la Istanbul, să aloce mai mult timp decât în mod normal, pentru transferul de la/către Istanbul Airport, ţinând seamă de faptul că infrastructura de transport nu este definitivată.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top