Connect with us
Tarom reacționează și oferă bilete la 19.99 euro din București spre Timișoara, ca răspuns la ofera Ryanair de 4.99 euro

Știri

Tarom reacționează și oferă bilete la 19.99 euro din București spre Timișoara, ca răspuns la oferta Ryanair de 4.99 euro

Ryanair a anunțat astăzi că pune la bătaie 4900 de bilete la doar 4.99 euro pe ruta București – Timișoara, prețul fiind valabil pe un segment de zbor.

Tarom a reacționat și a lansat oferta de 19.99 cu bagaj de cală înclus, plus toate serviciile de companie de linie, adică și masă și bături încluse.

Tarom VS Ryanair – Prețul mic de fapt ascunde probleme de care vă puteți lovi

Ryanair nu oferă la 4.99 euro bagaj de cală, la o interogare a noastră pentr un zbor spre Timișoara pe 10 octombrie prețul costă 7.99 euro, dar fară bagaj de cală. Pretul total cu bagaj de cală și loc ales ajunge la 44 de euro, deci dublu față de oferta Tarom.

Prețurile Ryanair pentru ruta București – Timișoara 10 octombrie

Țineți cont de ofertele low  cost care aparent sunt extrem de atractive că pot ajunge la prețuri mai mari ca la o companie de linie.

Prețul Tarom 10 octombrie București – Timișoara cu bagaj de cală înclus și masă

Olga Pawlonka, Ryanair, a declarat:

“Ryanair este încântată să introducă 26 de zboruri suplimentare pe ruta noastră românească București – Timișoara, cu peste 4,900 de locuri adiționale, disponibile pentru rezervări pe pagina web Ryanair.com – oferindu-le clienților noi oportunități de escapade la tarife reduse în perioada vacanțelor de iarnă.

Pentru a sărbători aceste zboruri extra, scoatem la vânzare locuri pentru ruta București – Timișoara de la doar 4.99€, pentru călătorii în perioada noiembrie – martie, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Vineri, 15 septembrie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

Aveți grijă inainte să faceți rezervările si verificați optiunile și la alte companii aeriene.

Foto: Capturi AIR24

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top