Connect with us
Wizz Air suspendă zborurile spre Italia din România

Știri

Wizz Air anunță 2 noi rute din Suceava spre Germania Karlsruhe/Baden Baden și München

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România și compania cu cea mai rapidă creștere din Europa, a anunțat astăzi lansarea a două noi rute către Germania, de la Sibiu spre Karlsruhe/Baden Baden și de la Suceava către München Memmingen. Ambele rute încep din 17 iunie, dar pasagerii români își pot planifica încă de astăzi călătoriile în aceste orașe, biletele fiind deja disponibile pe wizzair.com cu prețuri începând de la 99 RON / 19,99 EUR *.

Baden-Baden devine a cincea destinație WIZZ din Germania de la Sibiu, după Frankfurt Hahn, München Memmingen, Dortmund și Nürnberg, iar noua rută ajută la extinderea acoperirii geografice a rețelei Wizz Air din această parte a Europei atât de populară printre călătorii din România. Baden Baden este un important oraș balnear care oferă diverse opțiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru pasionații de sport. Zona rurală este ideală pentru drumeții și alpinism, iar în timpul iernii devine o destinație de schi îndrăgită.

Pentru Suceava, noua rută către München Memmingen reprezintă prima legătură cu Germania, oferind astfel noi oportunități de călătorie la prețuri reduse în această parte a Europei. Germania devine cea de-a treia țară în rețeaua WIZZ de pe aeroportul din Suceava după Marea Britanie și Italia. Memmingen este un oraș ce oferă multiple perspective de petrecere a timpului. Acesta are peste 150 de restaurante, cafenele și baruri pentru toate gusturile. Muzeele, expozițiile și teatrele oferă o gamă largă de divertisment interesant. Calendarul festivalurilor, care este plin de evenimente precum Ziua Pescarilor, Festivalul Copiilor, Festivalul orașului, Memmingen în Bloom, Târgul sau Piața de Crăciun, invită localnicii și vizitatorii să sărbătorească.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR CĂTRE GERMANIA

 

Destinația Zile de operare Data Tarife de la*
Karlsruhe/Baden Baden – Sibiu Luni, Vineri 17 iunie 2019 99 RON / EUR 19.99
Memmingen – Suceava Luni, Miercuri, Vineri   17 iunie 2019 99 RON / EUR 19.99

Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air, a declarat: „Suntem încântați să extindem rețeaua noastră din România cu două rute interesante către Germania de la Sibiu și Suceava către Baden-Baden și München Memmingen. Cele mai noi rute subliniază angajamentul nostru de a dezvolta rețeaua regională WIZZ și de a aduce o varietate de oportunități de călătorie la prețuri reduse, atât pentru pasagerii noștri români care doresc să viziteze Germania, cât și pentru turiștii germani interesați să descopere cele mai populare regiuni din România: frumoasa Bucovina și Sibiul, unul dintre cele mai importante centre culturale. Suntem încrezători că noile noastre servicii vor consolida în continuare legăturile de afaceri și de agrement dintre Germania și România și echipa noastră prietenoasă așteaptă cu nerăbdare să primească pasagerii la bordul uneia dintre noile aeronavele noastre moderne și noi!

-Sfârșit

Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 109 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 146 de destinaţii din 44 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 4.500 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 34 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene. Wizz Air a primit recent cel mai mare rating de siguranță, de 7 stele, acordat de către airlineratings.com, singura agenție globală care se ocupă de aprecierea siguranței companiilor aeriene și produselor lor. De asemenea, Wizz Air a fost numită „European Airline of the Year 2017” de Aviation 100, o publicație anuală renumită care recunoaște cele mai performante companii din domeniul aerospațial.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top