Connect with us
Zburați pe noua rută Wizz Air Sibiu – Tel Aviv. Prețurile promoționale 129 RON pe segment

Știri

Zburați pe noua rută Wizz Air Sibiu – Tel Aviv. Prețuri promoționale: 129 RON pe segment

Wizz Air Sibiu – Tel Aviv este noua rută a companiei aeriene low-cost. Oferta pentru bilete de zbor către Tel Aviv include o promoție extraordinară, conform AIR24.ro.

Compania aeriană Wizz Air a anunțat astăzi o nouă rută de la Sibiu spre Tel Aviv, începând cu data de 14 iulie, cu două frecvențe săptămânale, marțea și sâmbăta.

Orașul plin de viață situat pe coasta Israelului va fi prima destinație din afara Europei disponibilă de la Aeroportul Internațional Sibiu.

Pasagerii WIZZ care doresc să descopere această destinație populară de vacanță își pot rezerva deja biletele pe wizzair.com de la doar 129 RON.

Tel Aviv este al doilea cel mai mare oraș al Israelului, capitala culturală și comercială a țării. Numit de New York Times „Cea mai cool metropolă mediteraneeană”, Tel Aviv, „orașul care nu doarme niciodată” este celebru pentru viața de noapte, bucătăria, cultura și deschiderea de care dă dovadă.

Înconjurat pe o parte de țărmul mediteraneean și de întinderi lungi de plaje nisipoase, iar pe de altă parte de turnuri de sticlă care găzduiesc diversele companii, Tel Aviv pare să aibă totul, de la muzee proeminente și mare și plajă, până la cartiere pline de farmec, restaurante fine sau evenimente culturale.

WIZZ a deschis o nouă etapă în industria de aviație din România acum mai bine de un deceniu, oferind prețuri și servicii cu adevărat accesibile, oportunități de călătorie avantajoase și variate pentru clienții săi și un sistem ușor de rezervare online.

Citește mai departe în AIR24.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top