Connect with us

TV

Ana-Maria Barnoschi, asaltată cu declarații de dragoste în Caravana „Roata Norocului”

Ana-Maria Barnoschi a avut parte de o primire surprinzatoare in timpul Caravanei „Roata Norocului”. Simpatica vedeta a venit in caravana cu Pufka, catelul ei de care nu se desparte nici la „Roata Norocului”. Patrupedul a fost vedeta momentului, atragand asupra lui si a stapanei sale valuri de iubire de fiecare data cand treceau pragul „norocosilor”.

In casa doamnei Rodica Chiriac, o bunica ce isi creste singura cei trei nepoti, simpatica prezentatoare a fost pur si simplu asaltata de copii. Gabriel Alexandru, Rebeca Nicoleta si Elena Marina, in varsta de 12, 10, respectiv 8 ani, s-au indragostit iremediabil de catelul Anei-Maria Barnoschi, rugand-o sa nu mai plece. Pentru ca „negocierea” s-a soldat cu un „esec”, cei trei copii i-au facut o propunere care a emotionat-o profund pe vedeta Kanal D.

„Ana, te rog sa ramai si tu la noi! Te iubesc foarte mult”!, i-a spus fetita cea mica Anei-Maria, cuprinzandu-i talia cu bratele si ramanand lipita de ea, minute in sir.

Citește și: Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, Moși Crăciuni în plină primăvară!

Cei trei copii au fost abandonati de ambii parinti, de aproximativ sapte ani, iar bunica lor, care are o afectiune impovaratoare, ii creste singura, intr-o garsoniara, din pensia sa de 400 de lei. Acestia risca sa fie oricand evacuati, pentru ca au datorii mari la intretinere.

Ana-Maria Barnoschi: „M-as bucura sa stiu ca vor avea o viata mai buna decat au parintii lor!”

Ana-Maria a fost primita cu multa bucurie si acasa la Elena Mecic, o mama care isi creste singura cei patru copii, Stefan, Denisa, Marian si Alexandra, in varsta de 10, 9, 6, respectiv 5 ani. Toti cinci traiesc într-o cameră inchiriata, construita in curtea unui proprietar. Si aici, copiii l-au luat imediat in primire pe Pufka, pomeranianul vedetei Kanal D, iar mezina familiei, Alexandra a stat tot timpul lipita de Ana-Maria.

„Niciodata nu am primit atatea declaratii de dragoste ca astazi! Nicaieri nu am vazut atata iubire daruita sincer, cum am vazut la acesti copii. Felul in care ei se manifesta arata ca, in ciuda lipsurilor, au primit dragoste de la cei care ii cresc. M-as bucura sa stiu ca vor avea o viata mai buna decat au parintii lor”, a declarat, emotionata, Ana-Maria.

Cele doua familii din Bucuresti si-au luat in primire o multime de premii, de la aparatura electrocasnica, telefoane si pana la tablete cu jocuri pentru copiii lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top