Connect with us

TV

Audiente record pentru penultimul episod din Furtuna pe Bosfor

Aseara, serialul „Furtuna pe Bosfor” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media. Serialul turcesc difuzat la Kanal D ajunge astazi la final, ultimul episod fiind difuzat in aceasta seara, la ora 23:00.

Productia a clasat Kanal D pe primul loc, atat pe targetul National cat si All Urban, inregistrand cote de piata de peste 20 la suta.  In ceea ce priveste segmentul de public comercial, Kanal D si-a adjudecat pozitia secunda.

Aseara, in intervalul 23:00 – 1:10, Kanal D a inregistrat 5,2% rating si 22,1%, pe targetul National, 5,3% rating si 21,3% cota de piata, pe targetul All Urban, si 2,9% rating si 12,9% cota de piata, in randul publicului din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

O medie de aproape un milion (935.000) de romani din intreaga tara urmareau aseara serialul „Furtuna pe Bosfor”. In minutul de maxima audienta, atins la debutul episodului, la 23:03, peste un milion si jumatate (1.583.000) de fani ai serialului erau cu ochii pe Kanal D.

Nu ratati in aceasta seara ultimul episod din superproductia „Furtuna pe Bosfor”, difuzat la Kanal D, incepand cu ora 23:00.

Audiente Furtuna pe Bosfor!

Audiente Furtuna pe Bosfor!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top