Connect with us
Bianca Drăgușanu va prezenta "Te vreau lângă mine", în locul Gabrielei Cristea

TV

Bianca Drăgușanu va prezenta „Te vreau lângă mine”, în locul Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea se pregateste pentru venirea pe lume a primului ei copil; din 18 septembrie Bianca Dragusanu va prelua stafeta prezentarii emisiunii „Te vreau langa mine”.

Bianca Dragusanu se alatura echipei Kanal D, indragita vedeta urmand sa ii ia locul Gabrielei Cristea la carma emisiunii „Te vreau langa mine”, dupa ce aceasta va lua o pauza de televiziune odata cu venirea pe lume a primului ei copil.

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai admirate prezente feminine din showbiz-ul romanesc, de-a lungul timpului a avut o serie de aparitii remarcabile, in calitate de invitata in emisiuni, dar si de prezentatoare. Devenita recent mama, Bianca este dedicata familiei sale, dar in acelasi timp e nerabdatoare sa revina in televiziune, intr-un proiect care, spune chiar ea, i se potriveste.

Am foarte mari emotii, dar cunoscand deja oamenii care lucreaza la Kanal D si vazand cat de repede s-a integrat Victor (n.r. Victor Slav) in echipa, sunt convinsa ca ma voi simti foarte bine in aceasta formula. Am urmarit emisiunea <Te vreau langa mine>, imi plac foarte mult povestile de viata prezentate in platoul show-ului, abia astep sa le dezbat alaturi de telespectatori. Va fi o experienta constructiva si imi doresc sa ma ridic la nivelul asteptarilor celor din fata micilor ecrane si ale celor care au avut incredere in mine”.

Bianca Dragusanu va intra in casele telespectatorilor incepand de luni, 18 septembrie, si va putea fi urmarita prezentand „Te vreau langa mine” de luni pana vineri, de la 13:00, si in fiecare sambata, de la ora 16:00, la Kanal D.

Citeste si: Audiențe – Kanal D, pe locul 2 pe întreaga la zi, la toate segmentele de public monitorizate

1 Comment

1 Comment

  1. dan

    2017-09-12T02:05:17+03:00 at 2:05

    Alta prezentatoare n-ati putut gasi, decat numai pe boarfa asta vulgara si agramata??!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top