Connect with us
Emisiunea Se striga darul revine la Kanal D cu un nou sezon, care va debuta duminica. 21 mai 2017.

TV

Duminica, 21 mai, se va da startul unui nou sezon al emisiunii “Se striga darul”, la Kanal D!

Nuntile de poveste, emotiile uriase si energia incredibila  revin la Kanal D odata cu un nou sezon “Se striga darul”, incepand din 21 mai, in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

Andreea Mantea si Bursucu se intrec din nou in a aduna cat mai multe daruri pentru miri,  colindand tara in lung si in lat, cautand cele mai sectaculoase traditii si fiind martori in cele mai frumoase momente din viata insurateilor si a familiilor acestora.

Incepand de duminica, 21 mai, de la ora 20:00, telespectatorii ii vor putea urmari pe cei doi indragiti prezentatori in ipostaze inedite, oferind momente memorabile celor prezenti la evenimentele unice din viata mirilor.   

“Deja am inceput filmarile pentru noul sezon si nu va pot spune decat ca distractia, emotia si traditiile pe care le-am vazut la fiecare nunta vor face din fiecare editie un adevarat festival al bucuriei. Ne bucura ca putem fi alaturi de tinerele cupluri la cel mai important eveniment al vietii lor”, a spus Bursucu.

Filmarile pentru cel de-al doilea sezon “Se striga darul!” sunt in toi, iar viitori insuratei care vor sa ii aiba parte de spectacolul televizat alaturi de cei doi prezentatori se pot inscrie la casting, pe adresa de e-mail sestrigadarul@kanald.ro.

“E dificil sa alegem nuntile la care sa mergem pentru a-i ajuta pe viitorii miri pentru ca fiecare poveste care vine pe adresa redactiei este impresionanta. Ma emotionez de fiecare data cand asist la traditiile prezente la fiecare eveniment in parte, la momentele atat de sensibile dintre mame si fiice, la povestile de iubire care ii leaga pe indragostiti. De fiecare data ma cuprinde o avalansa de emotie si bucurie”, a spus Andreea Mantea. 

Nu ratati premiera noului sezon al emisiunii “Se striga darul!”, duminica, 21 mai, de la ora 20:00, numai la Kanal D!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top