Connect with us
Kanal D a început înscrierile pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii "Bravo, ai stil!"

TV

Kanal D a început înscrierile pentru sezonul 3 din „Bravo, ai stil!”

“Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen care a stranit interesul a mii de tinere dornice sa se afirme in lumea televiziunii, se pregateste deja pentru cel de-al treilea sezon. Cele mai stilate si ambitioase fete sunt asteptate sa se inscrie la casting pe adresa casting.kanald.ro, completand formularul si anexand o fotografie reprezentativa pentru stilul vestimentar adoptat.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, ce va debuta in grila de toamna a postului Kanal D isi asteapta potentialele concurente care pot convinge ca sunt potrivite pentru a intra in concursul care le poate schimba radical viata. Astfel, la finalul acestui an telespectatorii isi vor desemna cea de-a treia “Cea mai stilata femeie din Romania”.

De-a lungul celor doua sezoane, show-ul “Bravo, ai stil!” a starnit furori si controverse, impartind tara in tabere si oferind o expresie noua pentru conversatiile zilnice ale romanilor.  Toate concurentele participante in primele doua sezoane au avut ocazia sa invete, sa se perfectioneze, dar si sa castige simpatia a milioane de oameni. Multe dintre acesteau au devenit repere de stil si moda pentru cei din fata micilor ecrane, lansandu-se astfel in lumea fascinanta a fashionului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top