Connect with us
Otniela, unul dintre cei trei finaliști ai emisiunii "Supraviețuitorul" a povestit pas cu pas cum s-au derulat cele 44 de zile pe insulă.

TV

Otniela de la „Supraviețuitorul” a povestit ce s-a întâmplat în Filipine

Otniela s-a numărat printre cei trei finaliști ai emisiunii „Supraviețuitorul”. Chiar dacă nu a câștigat, Otniela a rămas impresionată de aventura petrecută în Filipine. Otniela a povestit cum s-au derulat cele 44 de zile pe insulă.

„Incerc de cateva zile sa-mi adun gandurile ca sa scriu cate ceva din ce-a insemnat experienta ‘Supravietuitorul’ pentru mine. De fiecare data, cand cred ca stiu tot ce s-a intamplat, imi vine in minte o noua amintire, un nou detaliu.
‘Am fost pe o insula in Filipine si am supravietuit’. Prea putin ca sa descriu intr-un mod care sa-i faca cinste acestei aventuri.

Acum 6 luni, am plecat de acasa, cu o gramada de idei, iluzii si sperante despre ce-o sa gasesc acolo, cu cine o sa ma intalnesc, ce o sa fac. E inutil sa spun ca foarte putine lucruri au fost asa cum mi le-am imaginat. Unele au fost mai bune, altele au fost experiente de invatat. Acum, in aceste clipe, mi se amesteca in simturi multe culori, mirosuri si gusturi pentru ca Filipine este tocmai asta. O experienta a simturilor. In prima zi cand am ajuns in Filipine, am luat cina la un restaurant cu specific din Manila si am mancat cea mai minunata prajitura cu mango. A fost ultima masa normala inaintea celor 44 de zile pe insula. De multe ori , in bezna noptii, m-am agatat de amintirea acelui gust ca sa ma simt din nou…acasa.

A doua zi, am aflat gustul oceanului sarat. Am sarit la comanda lui Dragos Bucurenci, speriata un pic ( recunosc ) de seriozitatea lui. Dar in timp ce inotam , in timp ce adrenalina imi intra in corp, am simtit ca da..e sansa mea sa arat ce pot. Am fost aleasa ultima in tribul Hangin. Am regretat atunci. Imi doream asa de mult sa fiu cu oameni cu care simteam ca am multe in comun. Dar…la fel ca in viata , lucrurile se intampla cum sunt menite sa se intample.

Otniela: „Am făcut foamea în primele 10 zile”

Acum, imi dau seama ca eu nimerisem in tribul puternic. Faptul ca am facut foamea in primele 10 zile – o senzatie pe care eu n-o mai traisem niciodata si nici nu imi inchipuiam ca o sa o traiesc vreodata – a fost o lectie nemaipomenita. Cred ca m-au pregatit mai bine decat orice altceva pentru ce avea sa urmeze pe insulele din Filipine. Am facut foamea alaturi de niste oameni care nu s-au plans si care au incercat sa faca tot posibilul sa nu ne pierdem moralul.

Ne-am incurajat unii pe altii ca o sa fie bine. Ne-am spus povesti, iar datorita lui Robert Paul stiu acum si cum e cu drumul stelelor pe cer. Am pierdut jocuri, ne-am votat la Consilii, dar am avut tovarasi de suferinta niste oameni demni si asta a facut toata diferenta. Am aflat ca barbatii stiu sa ceara scuze ( Mircea Amza, la tine ma refer ) si ca poti sa traiesti intr-o zi cat pentru o viata.

„M-am spălat pe dinți cu nucă de cocos”

Au fost 44 de zile in care n-am mancat decat fructe – majoritatea necoapte – , orez si din cand in cand, o bucatica de carne. La licitatie, am sperat c-o sa gasesc ceva dulce sub platoul ascuns , dar Dragos Bucurenci mi-a facut-o! Am dormit pe nisipul lipicios , care mi-a devenit o a doua piele. Mi-am descalcit parul cu degetele, stiind ca daca nu fac asta, la intoarcere o sa fie nevoie sa ma tund la zero, m-am spalat pe dinti cu nuca de cocos. Si mi- am resetat mintea ca orice s-ar intampla, eu trebuie sa rezist. Noaptea, vorbeam cu Riana Raisa Kadar pana adormeam, incercand uneori doar sa ghicim ce fac cei dragi acasa.

Chiar daca stii ca esti intr-un concurs si esti acolo din propria vointa, faptul ca dormi sub cerul liber,ca esti fara mancare, ca trebuie sa rezolvi conflicte cu oameni pe care pana mai ieri nu-i cunosteai si de care n-ai cum sa fugi, nu te lasa indiferent. Unii au zis ca am avut noroc …Da,am avut noroc sa am langa mine oameni care m-au ambitionat sa merg mai departe. Zamfir Andrei, esti un partener de concurs minunat, plin de fair-play. Ma bucur ca am putut sa ne dam tot ce-am avut mai bun.

Sunt recunoscatoare pentru tot ce s-a intamplat, bun, rau cum a fost. Am incercat sa fiu eu,cu principiile mele, cu felul meu de a fi, fara sa joc un rol. Sunt mandra ca am jucat aproape toate jocurile ( mai putin pe cel din ziua 44 ) din concursul ‘ Supravietuitorul ‘ – unele mai dificile, altele mai accesibile – si ca nu m-am tradat pe mine in primul rand. Stiu ca poate uneori lucrurile puteau sa fie mai bine facute, dar tot ce s-a vazut a venit din ce sunt eu.

Otniela: „Chiar dacă nu am câștigat premiul cel mare, mă consider câștigătoare”

Chiar daca nu am castigat premiul cel mare, eu ma consider o castigatoare. Am prieteni noi, am primit atat de multa iubire din partea unor oameni pe care nu-i cunosc si carora le sunt recunoscatoare ca si-au luat o bucatica din timpul lor sa-mi lase un mesaj sau o felicitare. Chiar si critica a fost pentru mine importanta. Sunt coplesita de miile de mesaje pe care le-am primit si carora as vrea sa le pot raspunde personal. Au fost 6 luni magice din viata mea. As vrea sa pastrez cat mai mult in mine toata emotia pe care am simtit-o.”, a scris Otniela pe pagina sa de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top