Connect with us
Primele sase vedete din panelul „Super Potriveala” s-au dezvaluit la “WOWBiz”!

TV

Primele sase vedete din panelul „Super Potriveala” s-au dezvaluit la “WOWBiz”!

Daniel Buzdugan, Maria Buza, Teo, Axinte, Andreea Banica si What’s UP fac parte din panelul vedetelor care vor fi alaturi de concurenti in show-ul „Super Potriveala” ce va fi difuzat din toamna la Kanal D.  Misiunea lor va fi aceea de a-i ajuta pe cei doi concurenti aflati in fiecare editie a emisiunii sa „se potriveasca” in aflarea cuvintelor lipsa din frazele aruncate in joc si astfel sa castige premiul de 25.000 de lei.

Avem in show vedete foarte iubite de romani, acestea se vor schimba de-a lungul sezonului.  Ne dorim foarte mult ca telespectatorii nostri sa aiba parte de show exploziv, cu umor din belsug, emotie si, de ce nu?, sa intre si ei in jocul nostru, fie exersand din fotoliul de acasa, fie chiar in platoul emisiunii! Ii invit pe toti cei care vor sa participe la competitia televizata sa se inscrie la casting pe www.kanald.ro/superpotriveala. Conditia obligatorie: sa fie pusi pe distractie!”, spune George, prezentatorul emisiunii „Super Potriveala”.

Vedetele din panelul „Super Potriveala” s-au „dezlantuit” aseara, la „WOWBiz”! Au intrat rapid in atmosfera, antrenati de George, si au dat solutii  care de care mai amuzante  frazelor propuse de prezentatorul noului show. Andreea Mantea si Victor Slav au intrat in pielea concurentilor si au facut tot posibilul pentru a se armoniza in „solutii” cu vedetele din panel.

„Match Game” (numele formatului in original) este unul dintre cele mai cunoscute game show-uri din lume, a avut premiera in 1962 si este considerat si astazi unul dintre cele mai de succes emisiuni-concurs din lume. A avut un succes urias in toate teritoriile in care a fost difuzat: SUA, Australia, Canada, Indonezia, Mexic, Franta, Germania, Marea Britanie.  „Match Game” ramane un super show care s-a reinventat cu succes de-a lungul a mai bine de jumatate de secol, descretind fruntile a generatii intregi din intreaga lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top