Connect with us
" Ai noștri " este un nou serial românesc, semnat de producătorii și regizorul de la Las Fierbinți, care va fi difuzat din martie la Pro TV.

TV

PRO TV va difuza serialul „Ai noștri”, semnat de producătorii şi regizorul „Las fierbinţi”

Pro TV va difuza un nou serial românesc, intitulat ” Ai noștri „, semnat de producătorii și regizorul Las Fierbinți, Frame Film Studios și Dragoș Buliga.

Noul serial al PRO TV va difuzat începând din data de 2 martie, în fiecare joi. ” Ai noștri ”  se va concentra pe viața a două familii total diferite, Ciorbă și Ghica. Acestea se unesc prin intenția de a se căsători a doi tineri, Irina şi Horaţiu, informează postul de televiziune.

Despre ce e vorba în serialul Ai noștri

”În familia Ghica, mama este profesoară, tatăl contabil, iar Horaţiu, fiul celor doi, este un poliţist corect. Deşi nu au posibilităţi financiare foarte bune, au valori foarte bine stabilite, pe care le urmează cu stricteţe: sunt onorabili şi întotdeauna respectând legea! La polul opus, familia Ciorbă este mai înstărită, însă jonglând la limita legalităţii.

Nu au ajuns chiar la nivelul familiei Soprano, dar Sandu, capul familiei, încearcă din răsputeri! Irina, cea mai tânără fiică, este inocentă şi diferită faţă de toţi cei lângă care a crescut. Povestea serialului urmăreşte cei doi îndrăgostiţi, dar şi lupta pentru supremaţie a celor doi taţi, Sandu şi Marin, care nu poate duce decât la situaţii care vor stârni hohote de râs”, au transmis reprezentanţii Pro TV.

Citește și: Uite cine dansează – noul show de dans la Pro Tv! Andreea Marin, în juriu, Mihaela Rădulescu, prezentatoare

Din distribuţia serialului vor face parte actori precum Emilia Popescu, Constantin Puşcaşu, Cristina Mihailescu, Teodor Corban, Vlad Logigan şi Gabriela Popescu.

Compania Frame Film Studios produce şi serialul ”Atletico Textila”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top