Connect with us
Raed Arafat a avut o reacţie nervoasă la TVR: şi-a smuls lavaliera

TV

Raed Arafat a avut o reacţie nervoasă la TVR: şi-a smuls lavaliera şi a plecat

Părintele SMURD, Raed Arafat, a fost deranjat de o întrebare pe care a primit-o în această seară într-o emisiune la care a fost invitat la TVR.

Arafat a participat la talk-show-ul „Perfect imperfect” de la TVR 1, iar la un moment dat, interviul a devenit iritant pentru medicul care a salvat vieţi. Acesta şi-a smuls lavaliera cânt moderatoarea l-a întrebat legat de demisia de la ministerul de Interne.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi-a smuls lavaliera şi a plecat din platou enervat de întrebările primite. Acesta a fost întrebat dacă a luat vreodată în calcul demisia în urma tragediei de la Colectiv. Arafat a vorbit şi despre accidentul din lacul Siutghiol şi despre accidentul aviatic din Munţii Apuseni.

CITEŞTE ŞI: Ministerul Sănătății a anunțat suplimentări de ambulanțe la SMURD și SABIF

CITEŞTE ŞI: Loteria Română, petrecere la câteva sute de metri față de locul în care erau comemorate victimele de la #Colectiv

„Aţi luat vreodată în calcul să demisionaţi?”, l-a întrebat Ema Zeicescu pe Arafat. Răspunsul părintelui SMURD a venit prompt: „Nu, nu, am zis-o şi altă dată. Nu! Vreţi să demisionez? Trebuie să îmi spuneţi şi trebuie să mă faceţi să simt că într-adevăr am greşit ca să demisionez. Dacă mi se cere să demisionez, am să plec.

raed-arafat-promo

Asta am zis-o de o mie de ori, nu sunt bătut în cuie. Dar vreţi să demisionez şi să recunosc că am greşit? Nu am greşit într-o intervenţie care se face ca oriunde. Vă aduc o mie de oameni din afară să vă spună că nu am greşit. Dacă dumneavoastră vreţi şi experţii vreţi să spuneţi că am greşit, asta e altceva”.

Raed Arafat şi-a cerut scuze că trebuie să părăsească platoul, iar la final a adăugat: „Se pare că Realitatea TV s-a mutat la TVR”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top