Connect with us
La Mega Mall Bucuresti au loc preselectii pentru show-ul Roata Norocului difuzat de postul de televiziune Kanal D.

TV

„Roata Norocului” isi cauta noi concurenti!

Sambata si duminica, 8 si 9 aprilie, in Mega Mall Bucuresti, vor avea loc preselectiile pentru Roata Norocului, show-ul de la Kanal D.

Dupa un succes rasunator, cu vedete alese pe spranceana si premii uriase, „Roata Norocului” ii invita pe toti cei care doresc sa se inscrie la show-ul televizat, la castingul ce va avea loc in Bucuresti, pe 8 si 9 aprilie, incepand cu ora 11:00, in Mega Mall.

Simpaticii prezentatori, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, ii vor intampina pe toti cei care se vor inscrie la preselectiile „Roata Norocului” si vor avea posibilitatea de a castiga premii instant, norocul si buna dispozitie fiind ingredientele principale pentru reusita.

„Weekend-ul acesta, in pragul Sarbatorilor de Paste, dam startul unei noi sesiuni de inscrieri la <Roata Norocului>! Ii asteptam alaturi de noi pe toti care vor sa isi testeze norocul chiar in acest weekend, si, mai ales, ne dorim sa ne revedem cu ei in platoul emisiunii, unde sa castige cat mai multe premii”, spune Bursucu.

Si Ana-Maria Barnoschi abia asteapta reintalnirea cu fanii. Vedeta spune ca le va oferi acestora un spectacol pe cinste si ii va ajuta sa scape de emotii.

„Voi fi acolo sa ii ajut pe cei care se inscriu la casting sa scape de trac. Avem nevoie de concurenti spontani si veseli, doar asa vine si <norocul> catre ei. Distractia va fi garantata in acest weekend, va asteptam la casting in numar cat mai mare!”, spune Ana-Maria Barnoschi.

Cei prezenti sambata, 8 aprilie, si duminica, 9 aprilie, in centrul comercial Mega Mall, in intervalul orar 11:00 – 19:00, vor putea interactiona cu vedetele lor preferate, vor castiga premii instant si vor avea posibilitatea de a participa la cel mai indragit show-concurs din Romania, „Roata Norocului”. Conditia pentru cei care doresc sa se inscrie este aceea de a fi implinit 18 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top