Connect with us

TV

S-a dat startul filmărilor pentru „Bravo, ai stil! Panorama”!

S-a dat startul filmarilor pentru noua emisiune “Bravo, ai stil! Panorama”. Astazi, Cristina Mihaela, moderatoarea emisiunii, a pasit pentru prima data in platoul emisiunii “Bravo, ai stil! Panorama”, in calitate de moderator TV si, dupa cum marturiseste frumoasa vedeta, a fost pentru ea o premiera plina de emotii.

„Am pasit plina de incredere in platoul emisiunii, stiind ca voi reusi sa fac fata acestui <examen> pe care il voi sustine in fata telespectatorilor in fiecare zi, cinci zile pe saptamana. Sunt foarte fericita ca voi fi gazda acestei emisiuni, am visat multi ani sa am un astfel de proiect. Astazi traiesc acest vis si ma simt extraordinar!”, a declarat Cristina Mihaela.

În paltoul „Bravo, ai stil! Panorama” a fost prezentă și Alina

Alaturi de trei concurente eliminate in sezonul 2 “Bravo, ai stil!”, invitata in platoul emisiunii a fost si Alina, cunoscuta publicului din primul sezon al show-ului.

Tinerele au discutat aprins atat despre momentele traite in emisiune, cat si despre cum s-au simtit atunci cand au fost eliminate.

Citește și: „ Bravo ai, stil! Panorama ” debutează la Kanal D din 17 aprilie

Telespectatorii Kanal D vor putea urmari in show-ul “Bravo, ai stil! Panorama” detalii interesante, povesti nestiute din show-ul care a devenit un fenomen in Romania.

Nu pierdeti, „Bravo, ai stil! Panorama”, show moderat de Cristina Mihaela, incepand din 17 aprilie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 10:30, la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top