Connect with us
Se ingroasa randul vedetelor care vor aparea in primul sezon „Super Potriveala” la Kanal D

TV

Se ingroasa randul vedetelor care vor aparea in primul sezon „Super Potriveala” la Kanal D

O serie impresionanta de vedete au spus ”Da” provocarii la distractie, iar telespectatorii Kanal D vor avea parte de un adevarat regal al umorului si al bunei dispozitii urmarind „Super Potriveala”, show-ul prezentat de Jorge, care va debuta sambata aceasta, la ora 20:00, la Kanal D.

Nume sonore precum Anna Lesko, Bianca Dragusanu, Andreea Banica, Liviu Teodorescu, Bogdan Vladau, Nicole Cherry, Augustin Viziru, Matteo, Cabron, Giani Kirita urmeaza sa apara in primul sezon al show-ului ce a facut istorie in televiziune.

E o atmosfera de permanenta distractie la filmarile pentru <Super Potriveala>, veti vedea vedetele invitate in platou intr-o cu totul alta lumina. Oamenii sunt relaxati si au o misiune foarte placuta, aceea de a se juca si de a fi ei insisi. Glumele curg, solutiile cu care vine fiecare dintre ei la cuvintele lipsa din propozitii provoaca alte si alte interpretari care ma fac si pe mine sa ma abtin cu greu sa nu rad sau chiar sa ma <prabusesc> sub efectul surprizei! E interesant de urmarit cum ajung sa fie pe aceeasi lungime de unda cu concurentii sau cum ii saboteaza, fara sa isi propuna acest lucru”, spune Jorge.

Cine sunt vedetele din prima editie „Super Potriveala”

Prima editie a show-ului „Super Potriveala”, care va debuta sambata, 2 septembrie, ii va avea in panelul celor sase vedete puse pe distractie pe Teo, Lora, Daniel Buzdugan, What’s Up, Axinte si Andreea Tonciu. <Cei sase magnifici>  vor sparge gheata in cea dintai editie a emisiunii-concurs ce le poate aduce celor doi concurenti din emisie un  premiu consistent de 25.000 de lei.

Reamintim ca misiunea celor sase vedete este aceeea de a ajuta concurentii sa castige, cu solutii asemenatoare sau identice cu ale concurentilor, completand spatiile lipsa din propozitiile propuse de Jorge.

In timpul emisiunii, doi concurenti isi vor testa abilitatile, inspiratia incercand sa afle cuvintele lipsa dintr-o propozitie astfel incat raspunsurile lor sa se potriveasca cu cele ale celebritatilor invitate in emisiune. Jocul consta in doua runde, urmate de etapa finala (Super Potriveala), jucata doar de concurentul care a adunat cele mai multe puncte la finalul celei de-a doua runde.

„Potrivirea”, care aduce punctele ce-i vor departaja pe concurenti, se obtine atunci cand un concurent si un membru al panelului ofera un raspuns identic/similar la aceeasi intrebare.

Formatul original, „Match Game”, este unul dintre cele mai vechi si mai de succes formate TV si a cunoscut un succes rasunator S.U.A., Canada, Australia, Mexic, Franta, Germania, Marea Britanie. A venit acum randul romanilor sa se bucure de „Super Potriveala”, incepand se sambata, 2 septembrie, de la ora 20:00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top