Connect with us
Teo Trandafir se intoarce la Pro TV

TV

Teo la Bravo, ai stil „Momentul tău a fost un fel de santaj foarte bine făcut”

Teo Trandafir a fost invitată la „Bravo, ai stil” în calitate de jurat în gala specială de sâmbătă seara. Una din concurente a emoționat-o atât de tare, încât prezentatoarea Teo show a început să plângă.

Teo a făcut o mărturisire emoționantă

“Dupa părerea mea, momentul tău a fost un fel de șantaj foarte bine făcut; la mine a funcționat ireproșabil. Am plâns de m-am umflat. Nu știu ce ai vrut să faci, nici nu mă interesează că te-ai îmbrăcat. Copilul tău îmi amintește de cel mai drag copil al vieții mele în afară de fiică mea(…) Este fiică Iuliei Albu. Un înger!”, a spus Teo Trandafir cu ochii în lacrimi.

Teo Trandafir, despre prezența sa la „Bravo, ai stil”

„Mie, una, mi-a plăcut totul la acest „Bravo, ai stil!” Membrii juriului sunt minunați, pasiunile reale, concurentele la fel, iar eu m-am simțit bine primită. Le mulțumesc tuturor si… pe curând! :))))”

„Bravo, ai Stil” poate fi urmărită, la Kanal D, de la oră 17.00, de luni până vineri. Gala „Bravo, ai stil” este în fiecare sâmbătă de la oră 22.00.

Teo vă așteaptă de luni până vineri la Kanal D, la TEO SHOW, de la ora 15.45. Emisiunea sa este lider de audiență pe toate segmentele.

Iată câteva fotografii de la Bravo, ai stil, cu Teo Trandafir în juriu.

Foto: Revista TEO și Kanal D

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

12 Comments

12 Comments

  1. Cristi

    2016-12-10T17:07:13+02:00 at 17:07

    Foarte jos standard la Teo, atat la emisiunea ei de balci cu Bursucul si scalambaielile lor, la care nu ma mai pot uita, cat si la participarea ei ca invitat la Bravo,ai stil !
    De luat exemplu de la Doamna Ramona Badescu, model de comportament, stil si bun simt, care nu a incercat sa faca pe desteapta si sa dea note mai mici decat ale juratilor ! A se nota si remarca ei cu privire la panta grotesca pe care a luat-o emisiunea : „cata bucurie si iubire aici la voi” (desigur, ironic).
    Nu stiu ce se intampla cu aceasta emisiune, cu un potential atat de frumos si interesant, dar care este condusa (nu stiu daca de moderatoare sau acesta este formatul emisiunii) spre o alta emisiune de scandal si cearta . In loc sa se discute despre moda , tinute si stil, se intra cu bocancii in intimitatea concurentelor, provocandu-le sa se certe una cu alta, sa explice fiecare cuvant, caruia i se sugereaza o conotatie si o intentie negativa, incitandu-le la ura si dispret una fata de cealalta, mereu specificandu-se de catre stimabila Ilinca Vandici ca „suntem intr-o competitie” ! , deci, la lupta, fara menajamente ! Domnilor, am impresia ca sunteti neonazisti, de sustineti atata un fel de isterie a luptei din care invinge cine este mai puternic si mai agresiv ! Este pur si simplu hilar sa vezi persoane dragute, imbracate frumos sau interesant, transformandu-se, in frunte cu instigatoarea sefa, Ilinca Vandici, in niste tate sinistre, care consuma jumatate din emisiune cu replici acide, agresiuni verbale care degenereaza pur si simplu in scandal si cearta fara de sfarsit. Propun sa sa schimbati titlul emisiunii in ” Cum am invatat sa fiu agresiva” sau „Jos cu stilul !”
    Am mai vazut emisiuni de acest gen si in strainatate, dar nici una nu-ti transmitea atatea emotii negative.. Pacat, ca si cum n-ar fi de ajuns emisiunile de stiri care, dupa principiul (lor) „o stire nu e stire daca nu este negativa” ni se transmit tot felul de orori, acum trebuie sa primim energii negative si de la emisiunile care se vor de divertisment, de moda si care ar trebui sa fie placute, relaxante si chiar educative. Incep sa cred intr-o conspiratie impotriva poporului roman, la toate nivelele. Doar ca-mi pare rau ca este sustinut si interpretat chiar de romani…

  2. adina maria

    2016-11-21T16:07:06+02:00 at 16:07

    Maria
    Stimata Doamna Teo
    De ce criticati femeile care poarta blana naturala???Am luat-o dintr-un magazin si nu eu am omorit animalul..blanurile s-au purtat de cind lumea si se vor purta……cred ca orsice femeie isi doreste o bijuterie scumpa si o blana de ce nu???????Daca o femie poarta blana nu are stil??????Sunt Doamne super care poarta blanuri si le sta bine………asa cum se poarta si palariile……………………DARRRRRRRRRRRRRRR nu la toate Doamnele le sta bine cu blanuri si palarii trebuie sa stii sa le porti…………………………..

  3. olea

    2016-11-21T13:02:35+02:00 at 13:02

    Rusine, Teo!! tu cu bursucul ce va „:scalambaiti” toata ziua la emisiunea de….nici nu stiu cum sa o numesc, sau poate nu vreau,vrei sa fi corecta, tu stii moda?oare ?! ..as trece poate peste toate. insa atitudinea ta de mare”diva” m-a dezamagit pentru a nu stiu cata oara…Ar trebui sa iei exemplu de la Botezatu…creator..nu ca tine….Rusine!!

  4. ion

    2016-11-21T12:00:19+02:00 at 12:00

    Teo ,în Gală, a fost doar o purtătoare de cuvânt.Să plece Andreea(că nici %ro. n-o mai ajută!!)S-au preluat.Asociații se văd , ne miram cum se admit asemenea devieri de conduită ale participanților la această cacialma.

  5. mihaela sorina

    2016-11-21T10:18:26+02:00 at 10:18

    TEO ! Din pacate te ai dovedit a fi o mare tata la nivelul celor 2 Silvia si M.Cristina.Te ai si laudat cu tinuta ta care nu avea nimic stralucitor si sa cad in trei litere :cot. DE chelnerita.Draga mea te intreb eu pana a slabi cum te imbracai ?Eu imi aduc aminte de tine perfect.Pot spune ca te preferam grasa si cu bun simt.Acum ai luat o pe aratura .Invata sa mergi pe tocuri corecteaza ti postura pt ca tu calci ca fotbalistii inautru .Mai vrei ?mai am.Ai slabit si ai imbatranit la fata ingrozitor.BRavo ai stil ati ajuns in pct.BA PE A MATII (dialog intre voi juriul si concurente).Razvan Ciobanu un infumurat si un stilist care nu vad de ce trebuie sa mi tai venele apropos de creatile lui.Normale.Dragilor un concurs corect descalifica concurentele obraznice si tate .Voi sunteti ca niste profesori da ? Atunci despre ce vorbim ?Emisiunea ta nu mi a placut niciodata de fapt nici nu ma uit.Cand iti vad si partenerul lipsit de haz tottal ,cum se scalambaie schimb canalul .Ai fost sub orice critica sambata seara si ti s a urcat la cap succesul.Pe alea 2 le vreti voi colege ?Glumiti sper.

  6. mihaela sorina

    2016-11-21T10:12:17+02:00 at 10:12

    TERO ! Din pacate te ai dovedit a fi o mare tata.La nivelul celor 2 Silvia si M.Cristina.Te ai si laudat cu tinuta ta care nu avea nimic stralucitor si sa cad in trei litere :cot.Draga mea te intreb eu pana a slabi cum te imbracai ?Eu imi aduc aminte dine perfect.pot spune ca te preferam grasa si cu bun simt.Acum ai luat o pe aratura .invata sa mergi pe tocuri corecteaza ti postura pt ca tu calci ca fotbalistii inautru .Mai vrei mai am.Ai slabit si ai imbatranit la fata ingrozitor.BRavo ai stil a ajuns in pct.BA PE A MATII (dialog intre voi juriul si concurente).Razvan Ciobanu un infumurat si un stilist care nu vad de ce trebuie sa mi tai venele apropos de creatile lui.Normale.Dragilor un concurs corect descalifica concurentele obraznice si tate .Voi sunteti ca niste profesori da ? Atunci despre ce vorbim ?Emisiunea ta nu mi a placut niciodata de fapt nici nu ma uit.Cand iti vad si pertenerul lipsit de haz totta ,cum se scalambaie schimb.Ai fost sub orice critica sambata seara si ti s a urcat la cap succesul.Pe alea 2 le vreti voi colege ?Glumiti sper.

  7. cristi

    2016-11-21T01:45:31+02:00 at 1:45

    Sunt dezamagita de comportamentul lui Teo, invitata in gala, care s-a erijat intr-un fel de sef al juratilor preluand conducerea in critici, aprecieri, exemplificari, de parca ar fi fost acreditata sau vreo autoritate in moda . La fel s-a manifestat si Andreea Mantea , dar despre Teo aveam alta impresie (de persoana cu delicatete si bun simt in comportament).
    Felicitari pentru Catalin Botezatu, care , desi este autoritatea suprema in moda la noi in tara, a avut exact conduita pe care trebuie sa o abordeze un invitat al emisiunii.

  8. Daria

    2016-11-20T23:49:44+02:00 at 23:49

    Nu mi-a placut prestatia lui Teo.Daca inainte o admiram,acum mi-a displacut faptul ca pe Andreea a „facut-o praf” pentru ca purta blana,dar Cristinei Mihaela nu i-a spus nimic,nu a mai fost oripilata.Partinitoare atitudine!

  9. rodica

    2016-11-20T21:18:19+02:00 at 21:18

    Teo te admir f mult dar de data asta nu ai fost prea corecta.tu care nu esti cine stie ce priceputa la stil,ai fost mai rea ca Iulia care este personalizarea rautatii

  10. oarecare

    2016-11-20T11:53:53+02:00 at 11:53

    ipocrita si fatarnica aceasta T. – jurizare partinitoare.. fara nici o legatura cu moda… ati gresit in alegerea acestei jurate imbracata si comportament de mamaie invidioasa.. mi e greata

  11. telespectator

    2016-11-20T11:46:53+02:00 at 11:46

    ati si gasit pe cine sa jurizeze… un nimeni in ale modei… care se imbraca ca o mamaie.. jurizarea a fost partinitoare… mi e sila

  12. Alexandru

    2016-11-20T00:33:47+02:00 at 0:33

    *** Acest comentariu a fost moderat deoarece incalca politica de comentarii. ***

    ” teo ” esti o **** ( adj. ) modul in care ai jurizat este de o penabilitate maxima. Sti doar sa incurajezi aceiasi *** ca tine. Aduci critici si injurii doar anumitor persoane ca „Andreea ” pe cand a cristinei mihaela nu ai zis nimic… Tinuta roxanei a fost mai buna.. Si exemplele continua…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top