Connect with us

TV

Un maratonist care alearga cu spatele si inghite oua crude cu coaja, sambata seara, la “Asta-i Romania!”

Un barbat dintr-o comuna din Salaj alearga kilometri intregi cu spatele si inghite oua crude cu coaja cu tot!

Telespectatorii Kanal D au ocazia sa il vada “cu ochii lor” pe Eugen Nemesh, din comuna Petrindu, sambata seara, de la ora 23.00, in cadrul emisiunii “Asta-i Romania!”. Eugen Nemesh se autointituleaza “viitor sportiv al satului si al judetului Salaj”.

“Vreau sa fac ce n-a facut nimeni pe acest pamant. Maraton cu spatele”, spune barbatul. Ce il motiveaza in acest demers inedit? Nimic altceva decat faptul ca vrea sa fie vedeta!

Cand Eugen iese la alergat, ulita satului se umple de batrane care il privesc uimite si care ii furnizeaza ceva care il ajuta sa se mentina in aceasta cursa neobisnuita: oua crude. Eugen la inghite cu coaja cu tot!

La linia de sosire, sportivul primeste drept recompensa traditionala sticla de palinca – probabil pentru ca sa ii “taie” greata de la ouale inghitite pe nerasuflate!

Eugen este constient ca “talentul” sau este unic in lume si vrea sa fie omologat de Cartea Recordurilor, dar pentru asta are nevoie de bani. Pe care nu ii are, evident! Pana sa vina americanii de la celebra “Guiness Book”, face in fiecare zi ce stie mai bine: exercitii de mancat oua cu coaja, contra- cronometru, sub ochii vigilenti ai localnicilor.

Eugen vrea sa fie cel mai rapid mancator de oua cu coaja din lume. Aliniaza ouale si le inghite rapid, unul dupa altul.

Nu mai putin de 18 oua sunt inghitite de Eugen intr-o singura sesiune de 17 minute. Eugen spune cu mana pe inima ca oul crud face minuni cand este vorba despre sex.

“E mai bine asa, din toate punctele de vedere. Ai si energie si calitate si… cum sa zic? … Sexul este mult mai bun!”, se lauda barbatul, ale carui admiratoare sunt toate batranele din sat.

Urmariti o editie inedita “Asta-i Romania”, moderata de Mihai Ghita, sambata de la ora 23:00, la Kanal D.

Galerie Foto

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top