Connect with us
X Factor 2016. Surpriză uriașă în prima gală live a consursului. Ștefan Bănică Jr. a fost înlocuit la masa juriului, pentru că...

TV

X Factor 2016: Surpriză în prima gală live. Ștefan Bănică Jr. a fost înlocuit

X Factor 2016. Telespectatorii au avut parte de o surpriză în prima gală live a show-ului. Ștefan Bănică Jr. a fost înlocuit. Artistul nu s-a putut prezenta în emisiune pentru că a trebuit să onoreze un concert.

La scurt timp după începerea show-ului, Dani Oţil şi Răzvan Simion au spus că cel de-al patrulea jurat a fost înlocuit. Crina Mardare a fost cea care i-a ținut locul lui Ștefan Bănică Jr.

X Factor 2016: Ștefan Bănică Jr. a fost înlocuit în prima gală live

„Puţin, îţi dai seama, nu e uşor să fii jurat. E mai simplu că fac ceea ce ştiu eu”, a declarat Crina Mardare în cadrul emisiunii „X Factor„.

Noul sezon X Factor a debutat pe 9 septembrie, cu un nou jurat. Este vorba de solistul trupei Carla’s Dreams. Andrei Ţăruş, noul jurat al emisiunii „X Factor” a afişat în timpul filmărilor modele variate de machiaje. Astfel că acesta a purtat câte un model diferit de machiaj în fiecare zi de filmare a audiţiilor.

Carla’s Dreams obişnuiește să îşi aleagă singur modelul de machiaj, dar nu exclude nici propunerile şi sfaturile make-up artistului cu care lucrează, scriu cei de la A1.ro.

E nevoie de aproximativ o oră astfel, încât chipul său să fie acoperit de culoare sau de numai 30 de minute dacă artistul îşi face singur machiajul. Îndepărtarea acestuia durează însă mult mai puţin, astfel că juratului de la „X Factor” îi ia 10 minute pentru a scăpa de „mască”.

1 Comment

1 Comment

  1. uzo

    2016-12-10T00:40:03+02:00 at 0:40

    doamna Crina Mardare ar trebui sa fie in toate juriile de la toate concursurile de pe tv…bălanica jr. …..hrușcă …si restul…. g the f outta here….!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top