Connect with us
Black Friday 2020. Cele mai căutate produse pentru bărbați

Utile

Black Friday 2020. Cele mai căutate produse pentru bărbați

Black Friday 2020. Săptămâna viitoare, pe data de 13 noiembrie este Black Friday sau Vinerea Neagră. Pentru această zi, brandurile pregătesc promoții, reduceri și numeroase oferte încântătoare. Este ziua pe care foarte mulți români o așteaptă, pregătiți să facă shopping fizic în magazine, sau online, din fața laptopului. Huff.ro vă prezintă, în cele ce urmează, o selecție a produselor destinate bărbaților de Black Friday.

Black Friday 2020 cu produse pentru bărbați

De Black Friday românii își pun la bătaie bugetul pentru cumpărături de tot felul. Evident, în funcție de interese, fiecare își stabiliește o listă cu produse favorite, și urmărește promoțiile din Vinerea Neagră. Dacă majoritatea femeilor sunt interesate de modă și cosmetice, bărbații sunt atenți la ofertele pentru gadgeturi, accesorii auto, electrice și electrocasnice și aparate pentru îngrijire personală.

Pentru a vă ușura munca, venim în întâmpinarea voastră cu o serie de cele mai căutate produse pentru bărbați.

Gadgeturi – telefoane mobile, laptopuri, tablete, aparate foto/video, cameră de bord pentru mașină

Accesorii auto pentru interior și exterior. În această categorii includem suporți auto pentru bicicletă, sisteme de tractare, bare transversale, cutii portbagaj, capace pentru roți, huse, covorașe și parasolare.

Sisteme home cinema, televizoare. Bărbații au grijă să verifice ofertele la aceste categorii de produse și chiar să facă achiziția dacă raportul calitate-preț li se va părea unul bun.

Black Friday 2020. Cele mai căutate produse pentru femei

Electrocasnice. Nu numai femeile sunt interesate de această categorie de produse. Cu toate astea, în timp ce femeia caută un mixer vertical, de exemplu, bărbatului îi poate atrage atenția un dozator de bere cu răcitor, un termometru brățară pentru vin, sau un aparat de făcut popcorn.

Aparate pentru îngrijire personală. În această categorie intră mașinile de tuns podoaba capilară, aparat de tuns părul corporal, aparat te tuns barba, aparat de ras, și lista continuă.

Bijuterii și ceasuri. La fel ca și doamnele și domnișoarele, și bărbații sunt tentați să pună în coșul de cumpărături bijuterii și, în special ceasuri de timp smartwatch.

Board games. Jocuri de societate cu shoturi, rulete, table de joc, joc tiraspol, joc magnetic educativ, dar și jocuri video clasice.

 

 

 

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top