Connect with us
Ce trebuie să faci dacă vezi prețuri greșite la eMag de Black Friday

Utile

Ce trebuie să faci dacă vezi prețuri greșite la eMag de Black Friday

Black Friday la eMag este unul dintre cele mai așteptate evenimente de shopping. În această zi, toate prețurile explodează, iar clienții se îngrămădesc să prindă cele mai bune oferte la produsele favorite, pe care le-au urmărit pe tot parcursul anului. Având în vedere că este o perioadă agitată și site-ul, de multe ori, poate întâmpina erori, unele produse pot fi puse la vânzare cu prețuri extrem de mici, chiar de necrezut.

Ce ai de făcut când vezi reduceri prea mari la eMag

Din cauza faptului că evenimentul Black Friday este unul așteptat și un număr mult prea mare de oameni accesează site-ul, există probleme de accesare. Din cauza asta, produsele comandate pot prezenta erori în special de preț. Chiar dacă pare un motiv de bucurie să vezi că poți achiziționa produse valoroase la prețuri uimitor de mici, s-ar putea să ai tot tu de pierdut.

În această zi încărcată, eMag poate să aibă câteva erori într-o zi și, pe lângă dificultatea de accesare a site-ului, vă puteți întâlni și cu prețuri extrem de mici. De preferat ar fi în situația aceasta să plătiți pentru un singur produs și să nu încercați să luați mai multe, chiar dacă veți fi tentat, așa cum au fost și alții în anii trecuți.

De exemplu, eMAG a avut prețuri greșite la produse resigilate și oamenii au comandat nu mai puțin de 730 de produse, la prețuri de la 1 la 8 lei. Compania a decis atunci ca toate comenzile să fie onorate, având în vedere că erorile au fost provocate din vina softurilor care nu au funcționat la capacitate maximă. Se pare că, în cazul produselor resigilate, nu sunt la fel de bine dezvoltate softurile pe partea de securitate.

De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumpărat în urmă cu mai mulți ani la prețul de 1 leu, redus de la 1.449 lei. De altfel, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, iar un Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top