Connect with us

Vedete

A murit „Piticul Colorado”, cel mai scund bărbat din România

Cel mai scund bărbat din România, supranumit „Piticul Colorado”, a murit la Cluj. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare de prietenul său, magicianul Toredo .

”Deci nu-mi vine să cred. Nu poate fi adevărat că a plecat Cristi Magicianul, Piticul Colorado, după doar câteva luni de când s-a născut fetița lui. De ce? De ce? De ce Doamne nu ai grijă și de noi artiștii? De ce dai pe cineva și iei pe altcineva la fel de repede? Am filmat în vară botezul fetiței lui. Ce fericit era că o să aibă urmași. De ce nu te-a ținut Dumnezeu decât câteva luni? Cu cine mai râd eu? Îmi pare extrem de rău că nu te mai pot vedea niciodată. Îmi pare nespus de rău și cu atâta durere îți spun. Dumnezeu să te odihnească.”, a scris magicianul  Toredo pe Facebook.

Citește și: A murit Corneliu Turianu, judecătorul care s-a împotrivit ca Iliescu să candideze, în 1994

„Era un plin de viaţă. Nu pot să cred că s-a întâmplat asta. L-am admirat întotdeauna pentru puterea şi energia de care dădea dovadă. Condoleanţe familiei!”, a spus Liviu Vârciu, prieten al lui Cristian, pentru spynews.ro.

Cristian se căsătorise cu iubita sa în cadrul unei emisiuni televizate, în urmă cu un an de zile. Vara trecută, cei doi au devenit părinții unei fete perfect sănătoase, pe nume Eva Maria. Moartea piticului Colorado a fost provocată de o afecțiune la ficat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top