Connect with us
Aimee Iacobescu este disperată. Își vinde din lucruri pentru a supraviețui

Vedete

Aimee Iacobescu este disperată. Își vinde din lucruri pentru a supraviețui

Actrița Aimee Iacobescu a ajuns într-o situație disperată! Actrița nu se mai ajunge cu banii pentru medicamente și a început să vândă lucruri de valoare din casă, pentru a reuși să supraviețuiască.

Pensia și indemnizația specială îi aduc actriței aproximativ 3.000 de lei net lunar, însă banii nu îi ajung pentru medicamente și pentru a supraviețui de la o lună la alta. Astfel, actrița este nevoită să vândă lucruri valoroase, la care ține extrem de mult, dar este singura modalitate de a face rost de bani.

Sursa: ziarulring.ro

Sursa: ziarulring.ro

„Am primit aceste sariuri foarte valoroase de la miniștri și alți înalți funcționari. Acestea sunt făcute special pentru soțiile președinților din întreaga lume. Sunt amintirile mele de suflet pe care acum sunt nevoită să le înstrăinez pentru a putea supraviețui. Aceste sariuri sunt din mătase naturală și sunt brodate cu fir de aur și de argint. Sunt materiale extrem de rare și de valoroase, însă eu le vând la un preț mai mic, pentru că am nevoie de bani. Un astfel de sariu are cinci metri lungime. Prețul este de 5.000 de lei pentru un sariu, iar suma este negociabilă.”, a declarat Aimee Iacobescu pentru ziarulring.ro.

Sursa: ziarulring.ro

Sursa: ziarulring.ro

Actrița este atât de disperată încât a scos la vânzare și un obiect la care ține mult și este o amintire foarte frumoasă: vioara primită de la tatăl său.

„De asemenea, mai am de vânzare o vioară care i-a aparținut tatălui meu. Vioara este realizată de Giuseppe Gagliano Di Nicola în Napoli, în anul 1781. Aceasta trebuie evaluată”, a declarat actrița Aimee Iacobescu pentru ziarulring.ro.

Cine este Aimee Iacobescu

A absolvit Secția de Actorie a Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București (IATC), azi Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, în 1968, la clasa profesoarei Beate Fredanov, asistenți Octavian Cotescu și Laurențiu Azimioară.

Aimée Iacobescu a fost protejata scriitorului Eugen Barbu, a filmat cu regizorul Dinu Cocea și a devenit apoi preferata inginerului-regizor Sergiu Nicolaescu.

A rămas în amintirea publicului cu rolul Domniței Ralu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top