Connect with us
Alexandra Velniuc a trecut printr-un moment cumplit pe platoul de filmare. Ea a fost la un pas de moarte, după ce a căzut de pe un cal.

Vedete

Alexandra Velniciuc, la un pas de moarte pe platoul de filmare

Alexandra Velniciuc a fost la un pas de moarte pe platou de filmare. Actrița a dezvăluit episodul nefericit din copilăria acesteia.

Se întâmpla când avea nouă ani, în timp ce Sergiu Nicolaescu filma celebra producție „Mircea”. Alexandra a căzut de pe cal și a fost aproape de a fi călcată în picioare.

 “Avea nouă ani când filmam “Mircea”, cu Sergiu Nicolaescu, iar în timpul unei scene la care participau un şir de călăreţi într-un galop nebun, domnişoara a scăpat de sub supravegherea doamnelor care aveau grijă de ea”, a rememorat Ştefan Velniciuc, tatăl actriței, conform spynews.ro.

Alexandra Velniciuc l-a completat: “era să mă calce un cal, chiar mă puteau lua în copite în goana aceea. Sergiu Nicolaescu a oprit imediat filmarea”.

Citește și: Doliu in cinematografia din Romania! A murit neasteptat!

Citește și: De ce a murit Ion Besoiu. Nepotul actorului a dezvăluit adevărata cauză

Născută într-o familie de artiști, Alexandra Velniciuc (36 de ani) și-a petrecut copilăria pe platourile de filmare. La doar patru ani, ea a fost părăsită de mamă, care a fugit în Italia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top