Connect with us
Alina Pușcaș a născut. Primele imagini cu bebelușul

Vedete

Alina Pușcaș a născut. Primele imagini cu bebelușul

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, difuzată la Antena 1, născut în această dimineață. Prezentatoarea a adus pe lume o fetiță și mai are acasă un băiețel. Acum, vedeta se simte împlinită.

Alina Pușcaș a devenit mamă pentru a doua oară, în această dimineață. Vedeta era pregătită din timp, pentru că, așa cum a mărturisit, simțea că fetița sa se grăbește să vină pe lume.

Citește și: Andreea Bălan va fi înlocuită la emisiunea „Te cunosc de undeva”

„În curând nasc! Depinde cât de tare se grăbeşte fetiţa. Ea se cam grăbeşte. din ce am observat în ultima vreme mi-este mai greu. Mă deplasez greu, am impresia că toate organele îmi sunt presate. M-a zăpăcit cu mişcările. Am senzaţia că mă loveşte în ficat uneori. Aşa am fost şi cu Alexandru, la filmări până în ultimul moment. Nu am ales nume. Mă gândesc la ceva altfel. Suntem în plop. Nu ne-am gândit. Vrem un nume românesc, uşor de tradus în orice altă limbă”, spunea Alina Puşcaş în urmă cu câteva zile.

Sursa: cancan.ro

Sursa: cancan.ro

Alina Pușcaș se iubește cu un medic stomatolod, despre care spunea că a cucerit treptat.

„Sunt îndrăgostită lulea. El a reușit, într-un timp foarte scurt, să mă completeze cu totul. Ce să îmi doresc mai mult? Eu îl cunoșteam de câțiva ani, era în cercul meu de prieteni, dar niciodată nu mi-am pus problema. Pur și simplu s-a legat și am ajuns să vorbim. A evoluat tot… cu ieșiri la restaurant, cu plimbări în parc. M-au cucerit ochii lui, felul lui de a fi. A fost foarte rapidă chestia asta… așa a vrut Dumnezeu. Noi ne-am cunoscut în noiembrie. Pentru mine pe primul loc e dragostea necondiționată”, a spus Alina în trecut, la un post de televiziune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top