Connect with us
Ami Teiceanu, mama Carminei, fetița lui Liviu Vârciu, a reacționat după ce a aflat că fostul component al trupei L.A va avea încă un copil.

Vedete

Ami Teiceanu, mama fetiței lui Liviu Vârciu, reacție după ce acesta va deveni din nou tată

Ami Teiceanu, mama fetiței lui Liviu Vârciu, Carmina, a reacționat după ce a aflat că fostul component al trupei L.A va deveni tată pentru a doua oară.

Realizatorul TV a confirmat vestea că iubita sa, Anda Călin, este însărcinată.

„Mi-aş fi dorit să fim cât mai discreţi, dar, dacă s-a aflat, da, recunosc. Iubita mea este însărcinată. Sunt foarte fericit”, a declarat Liviu Vârciu pentru Spynews.ro.

Anunțul său vine după ce el recunoscuse cu câteva zile că nu este singur.

„Aş fi ipocrit să spun că tot sunt singur. Cunosc oameni. Nu stau singur aşa într-o casă şi plâng, nu a venit femeia aia care să zică: hai să terminăm cu glumele astea pe la televizor. Eu gândesc că tot ce zboară se mănâncă doar că nu mai prind tot ce zboară. Sau de la zodii, eu nu credeam în zodii, eu sunt Peşti şi ascendent în Rac, proşti de buni, nu am avut noroc nici cu zodia”, a mai spus prezentatorul TV.

Vestea că acesta va deveni iarăși părinte a ajuns și la urechile Ramonei (Ami) Teiceanu, cea care a i-a dăruit un copil lui Liviu Vîrciu, în urmă cu 14 ani.

Contactată de reporterii Cancan, ea spus că a știut că Liviu va deveni tată pentru a doua oară. ,Normal că ştiam că va deveni tată. Nu vreau să comentez pe acest subiect nici eu, nici Carmina”, a spus Ami.

Citește și: Cum și-a lăsat Liviu Vârciu iubita gravidă. Dezvăluirea de senzație

Citește și: Imagini BOMBA cu iubita lui Liviu Varciu!

Citește și: Adelina Pestrițu și-a găsit dragostea adevărată! Despre cine e vorba

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top