Connect with us
Anamaria Prodan a slăbit mai bine de 10 kilograme. Care este rețeta siluetei sale

Vedete

Anamaria Prodan a slăbit mai bine de 10 kilograme. Care este rețeta siluetei sale

Anamaria Prodan este mereu în centrul atenției publicului datorită evenimentelor la care participă. Din acest motiv, impresara este foarte atentă la aspectul ei fizic și depune eforturi pentru a se menține în formă.

De curând, Anamaria Prodan a participat la nunta lui Honorius Prigoană, unde a purtat o rochie neagră stil sirenă, care îi scotea formele de invidiat în evidență.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că a reușit să slăbească aproximativ 15 kilograme cu ajutorul sucurilor preparate în casă din fructe și legume.

Însă, ea a recunoscut pe pagina sa de socializare că a apelat și la tratamente de înfrumusețare corporală.

„A doua vizita pentru continuarea tratamentului cu Aqualyx si Alidya (…) Tratamentul a fost si s-a simtit scurt ca durata, inca un beneficiu al medicinei estetice moderne. Zonele cu tesut adipos care sunt imposibil de abordat cu metodele obisnuite(sport, diete) au fost cele tratate, cu rezultate spectaculoase. Fetelor! Sa recunoastem! Avem zone cu tesut adipos pe care orice am face nu reusim sa le inlaturam. Un tratament ca cel cu Aqualyx si Alidya duce la disparitia tesutului adipos local fara durere, fara complicatii, fara pierdere de timp. Toate vedetele au apelat la așa ceva dar nu recunosc!”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de socializare.

Anamaria Prodan este extrem de activă pe pagina sa de socializare. În urmă cu câteva zile ea a postat un mesaj în care a descris momentele în care l-a întâlnit pe Dumnezeu.

„L-am întâlnit pe Dumnezeu în dureri și singurătăți…L-am întâlnit, visând..L-am întâlnit în ochii copiilor. Mă privea, zâmbind. L-am întâlnit, iertând. L-am întâlnit în bucurii. L-am întâlnit în nopți târzii, când mă îmbrățișam singură. L-am întâlnit în oameni care m-au iubit. L-am întâlnit în oameni pe care nu i-am putut iubi. L-am întâlnit făcând dragoste. L-am întâlnit în răsărit și la apus. L-am întâlnit în speranță. L-am întâlnit în amintirile copilăriei.

L-am întâlnit pe Dumnezeu în liniște, în poezie, în lume. L-am întâlnit în sinceritate. L-am întâlnit când nu era nimeni în jurul meu. L-am întâlnit în mijlocul tuturor. L-am întâlnit plângând, zâmbind, iubind. L-am întâlnit plimbându-mă pe stradă. L-am întâlnit și-n unele prietenii. L-am întâlnit în vorbe calde și în gesturi mici. L-am întâlnit în casa unor oameni care se priveau cu drag.
L-am întâlnit acasă. L-am întâlnit cu inima mereu deschisă…….”, a scris soția lui Reghe pe pagina sa de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top