Connect with us
Andreea Bălan a trecut prin clipe grele azi noapte. Tatăl ei a ajuns la spital

Vedete

Tatăl Andreei Bălan, la spital?

Presa tabloidă scrie că Andreea Bălan a trecut prin clipe grele azi noapte. Tatăl ei a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău.

Ce scrie presa mondenă

Andreea Bălan a aflat azi noapte că tatăl ei a ajuns la spital. Săndel Bălan, tatăl cântăreței, a petrecut noaptea trecută în spital după ce i s-a făcut rău, scrie cancan.ro.

Apropiații vedetei spun că bărbatul a fugit la un spital din Ploiești îmbrăcat în trening și desculț. Medicii au constatat că tatăl cântăreței a făcut un atac de panică. Doctorii i-au dat un medicament după care a adormit 10 ore, mai scriu jurnaliștii de la CANCAN. Tatăl artistei a fost destul de agitat în ultima vreme, iar stresul i-a afectat sănătatea, spun surse pentru CANCAN. Până la această oră, artista nu a confirmat informația. Ba mai mult, ziarul Libertatea scrie că nu știe nimic în legătură acest subiect.

HUFF.RO a contactat echipa de PR a Andreei Bălan. „Știrea cred că este falsă. Mama ei are grijă de copil și, vă dați seama că ar trebui să știe dacă a pățit ceva domnul Săndel. Nu cred că este adevărat. Andreea ar trebui să știe”, ne-au spus cei care se ocupă de imaginea artistei.

Cântăreața a născut de curând o fetiță, Ella, și este foarte fericită alături de iubitul ei, George Burcea. Nici nu bine a devenit mamă că vedeta a primit deja sute de oferte de a cânta în toată țara și promite o revenire spectaculoasă, cu noi proiecte, după naștere.

A fost la un pas să piardă sarcina

„În săptămâna 29-30 aveam risc de naştere prematură. Sunt fericită că am dus sarcina până la capăt, pentru că prin săptămâna 29 era s-o pierd. Am trecut prin emoţii foarte, foarte mari. Am avut noroc de medici foarte buni, care m-au ajutat să duc sarcina la bun-sfârşit. Eu am avut o sarcină joasă şi din cauza aia am riscat să pierd sarcina. Săptămâna aia a fost una critică. Din săptămâna 29 am mers din săptămână în săptămână. Mai trecea o săptămână şi ne bucuram că nu s-a întâmplat nimic.

Am fost foarte, foarte disciplinată pentru că mi-am dorit foarte mult un copil. Cum am auzit primul scâncet, mi-au dat lacrimile instant. Sper să fie foarte talentată, dar nu contează domeniul. Important este să-facă ce-şi doreşte ea. O să facă piant, poate tenis, însă la un moment dat, ea va alege ce va vrea să facă.

Eu şi fetiţa mea o să fim prietene. O voi înţelege mai bine nefiind aşa serioasă tot timpul. Am primit foarte multe flori, hainuţe pentru ea. Toată lumea a vrut să vină să mă viziteze, dar i-am rugat să-mi mai lase ceva timp pentru că o operaţie de cezariană nu e atât de uşoară.

Cum se descurcă în rolul de mamă

Ziua de duminică a fost stabilită de foarte mult timp, însă am vrut să am linişte. Duminică am venit aici la ora 09:00 şi aveam aşa emoţii. Am ajuns în sala de naşteri şi a fost foarte amuzant pentru că ştiam ce urmează. Deja mă amorţisem, dar eu vorbeam deja cu doamna doctor şi-i spuneam ce se întâmplă.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan a postat o noua fotografie cu fetița ei. Imaginea a creat controverse

Ce a fost fascinant este că au scos-o, am văzut-o şi la primul scâncet mi-au dat lacrimile instant. Mi-au înfăşat-o repede, mi-au dat-o şi cum am pus-o la obrăjor s-a oprit. Apoi mi-au luat-o, au spălat-o şi au continuat operaţia. Mi-au adus-o în salon după ce mi-am revenit din anestezie şi eram fascinată de ea. Încercăm s-o alăptăm. E un sentiment unic. Este mâncăcioasă pentru că plânge până îi dai să mănânce.”, a declarat artista la Antena 1.

1 Comment

1 Comment

  1. Ion

    2016-12-05T09:43:07+02:00 at 9:43

    De ce nu i-ați pus o poză actuală???De invidioși/oase?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top