Connect with us
Andreea Bănică a chemat preotul. A ales numele pentru copilul recent născut

Vedete

Andreea Bănică a chemat preotul la ea acasă

Andreea Bănică a născut recent un băiețel sănătos, de nota 10. Cântăreața a chemat preotul la ea acasă, la nici o lună de la nașterea lui Noah Andrei.

Vedeta a dezvăluit numele ales pentru băiat pe 16 noiembrie. „Astazi este ziua in care si-a primit numele, Noah Andrei! Multumin Parintelui Irineu care ne-a fost intotdeauna alaturi!”, a fost mesajul Andreei.

Astăzi, Andreea a chemat preotul pentru a-l binecuvânta pe micuț și a postat fotografia pe Facebook. Artista a ținut morțiș să împărtășească momentul cu fanii ei.

Andreea a anunțat că astăzi micuțul și-a primit numele Noah.

Nu vrea să slăbească

”Am luat 12 kg, dar nu multă grăsime. Normal, o femeie trebuie să ia în sarcină între 12-14 kg! M-am încadrat. Nu mă grabesc să le dau jos, prioritar este să alăptez. Am tot timpul din lume să slăbesc!”, a scris Andreea pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI: Tatăl Andreei Bălan, la spital?

Este pro alăptat

”Am fost tot timpul pro alăptat, pentru că știu ce rol uriaș are pentru bebeluș. Alăptatul crește imunitatea copilului, îi ajută musculatura feței, face ca dentiția să se dezvolte armonios și face colicii mai rari. Și pentru mame este foarte bine, pentru că scade riscul de cancer la sân. Ca să nu mai vorbesc despre legătura spiritual-afectvă dintre mamă și copil. Are numai avantaje și e păcat să nu alăptezi, dacă poți”, a scris vedeta în timp ce se afla în spital.

Andreea Bănică este una din cele mai admirate cântărețe din România. A devenit celebră datorită trupei Blondy, unde cânta alături de Cristina Rus.

1 Comment

1 Comment

  1. ion românul

    2016-12-04T14:30:48+02:00 at 14:30

    Bre Parinte, daca tot ai calcat in parohie straina, nu puteai bre sa ii sfatuiesti sa puna copilului un nume de-al nostru, românesc? Bata-va sa va bata…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top