Connect with us
Andreea Marin a dezvăluit motivul care a stat în spatele divorțului de Tuncay Ozturk. Vedeta a spus că nu infidelitatea a cauzat despărțirea.

Vedete

Andreea Marin a clarificat motivul divorțului: „Nu m-am despărțit din cauza…

Andreea Marin a oferit noi declarații după divorțul de Tuncay Ozturk. Realizatoarea TV și-a deschis sufletul și a povestit ce nu a mers bine în căsnicie.

Zâna Surprizelor a ținut să demonteze zvonurile conform cărora infidelitatea a dus la divorț.

E o chestie care ține de încredere, iar la mine nu a ținut. Nu e o dramă. Nu m-am despărțit din pricina infidelității. Au fost lucruri în presă care chiar m-am deranjat și nu din pricina presei.

Eu nu am dat ocazia interpretărilor greșite, pentru a nu-l răni pe celălalt. M-au rănit poveștile apărute în presă.  Eu nu vreau să lovesc în nimeni și nu vreau să mai vorbesc despre el. Eu m-am rupt de această poveste (…) Nu spun ca a avut o relație sau nu cu altcineva. Au fost lucruri mult prea greu de dus pentru sufletul meu”, a spus Andreea Marin, într-un interviu acordat în cadrul emisiunii Wowbiz.

Citește și: Prietena Andreei Marin spune ce i-a facut Tuncay

Citește și: Andreea Marin, replică dureroasă pentru Tuncay Ozturk: „Am ales liniștea…”

Andreea Marin a mărturisit că problemele au fost mult mai profunde în relația sa și că Tuncay „grijă ca în poze totul să pară perfect”. Ea a mai spus că nu vrea să mai fie asociată cu afacerile turcului.

Andreea Marin a vrut un copil cu Tuncay

Vedeta TV a mai spus că a încercat tot posibilul pentru a face un copil cu Tuncay.

Nu văd de ce e așa mare problemă. Am făcut ce mi-a stat în putere. Am făcut tot ce era necesar să am un copil. M-am implicat foarte mult. Dacă aș fi avut un copil, n-aș fi avut de fapt. Asta pentru că există un Dumnezeu acolo sus și știe ce e mai bine pentru tine.

Zâna Surprizelor a mai spus că nu este încă pregătită pentru o nouă căsătorie. Întrebată dacă se consideră folosită în relația cu Tuncay, Andreea a spus că alege să creadă că a fost iubită la începutul relației.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top