Connect with us
Andreea Marin: „Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară”

Vedete

Andreea Marin: „Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară”

Andreea Marin a anunțat că divorțează de soțul turc pe Facebook. De la momentul în care a făcut anunțul și până astăzi au existat o serie de speculații cu privire la motivele pentru care a ales să fie din nou singură.

În ultimele zile, prezentatoarea de televiziune a apărut în diferite emisiuni pentru a lămuri situația reală din viața ei. Ieri, Andreea a fost invitată la emisiunea radio prezentată de Andreea Esca unde a vorbit despre divorț.

„El a insistat”

Andreea Esca a întrebat-o de ce se căsătorește atât de des, iar Andreea a dezvăluit motivul pentru care s-a măritat a treia oară. „Nu o să se mai întâmple aşa des.

Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară. El a insistat. Până la urmă, am inţeles că l-aş fi rănit pe el, că nu ar fi putut să trăiască aşa, nu mi-am dorit, am acceptat pentru că l-am iubit. Căsătoria nu mai e o miză. La 18 ani, era, dar acum nu”, i-a răspuns Andreea Marin.

„Nu atât de jocuri îmi e dor, mama mi-a lipsit de la 9 ani. Ea s-a pierdut într-un accident tragic şi nu am aflat într-un mod calm, a murit în braţele mele. A fost dur.

Am devenit mare imediat după, m-am maturizat brusc, a fost un şoc. Am devenit responsabilă pentru toţi, tata a fost la pământ, cum e şi firesc. El avea 38 de ani, mama doar 36, a fost o tragedie. Am simţit că eu trebuie să iau pe umerii mei tristeţea celor din jurul meu. Nu ştiu de ce. Am fost mai puternică. Dar există o decontare.

M-am ţinut tare cât am putut de mult, însă undeva la maturitate, lucrurile astea au cunoscut o decontare. Nu mi-am trăit copilăria aşa cum se cuvine. Undeva mai târziu, mi-au lipsit nişte sentimente, undeva a rămas un gol. Asta explică cumva poveştile mele de dragoste de la maturitate.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin, detalii despre divorț: „A fost dragostea mea de la 40 de ani”

Am căutat dragostea pură, necondiţionată. Ar fi prea mult să spun că am căutat dragostea unei mame. Am crezut că se poate găsi dragostea. Tata mi-a dat enorm, dar nu se poate. Am căutat ceva ce nu există, ca femeie. Lucrul ăsta nu l-am putut găsi într-un bărbat. E imposibil”, a mai declarat Andreea Marin.

4 Comments

4 Comments

  1. Mirela

    2016-12-05T01:24:10+02:00 at 1:24

    Oare, chiar ne intereseaza viata lor? Daca tot vroia ceva ‘hot’ sa ne fie povestit ceva inteligent…toata media din Romania este plina doar de porcarii – si culmea este ca noi, cetatenii PLATIM!.
    Scuzata-mi fie impertinenta pana cand vom plati ceea ce nu meritam si frizeaza ridicolu’?

  2. marilena

    2016-12-04T19:39:48+02:00 at 19:39

    nu-mi place intrebarea ANDREEI ESCA aveam alte asteptari dela ea sa puna o intrebare inteligenta…. pe masura pregatirii profesionale .FELICITARI ANDREEI MARIN !!! ptr raspuns !

  3. Țuka Hara

    2016-12-04T17:34:17+02:00 at 17:34

    Vai Andreea…aproape sa te cred. N-ai vrut dar din reflex , ce să-i faci.
    Salam Ale(x) Cum( shot).

  4. asoltanei ioan

    2016-12-04T15:39:32+02:00 at 15:39

    Suna cam *nu am vrut sa fac la dreapta* dupa ce si-a facut praf masina. Ca sa ajungi la a patra ,obligatoriu trebuie sa treci peste a treia. Bine asta depinde de providenta .Dar daca gaseste omul potrivit? Persoanele straine se exclud.Unii oameni risca mult in viata.Alti oameni le place riscul.Trebuie sa aleaga , cei care risca ajung in situatii neprevazute.Intotdeauna un matematician gaseste ecuatia potrivita s-au o ofera viata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top