Connect with us
Andreea Tonciu si Daniel Niculescu au devenit parinti. Fosta asistenta TV a nascut o fetita de nota 10 la o maternitate din Bucuresti.

Vedete

Andreea Tonciu a nascut! Cum o cheama pe fetita ei

Andreea Tonciu a nascut, miercuri dimineata, o fetita de nota 10 la o maternitate privata din Bucuresti. Fosta asistenta TV si sotul ei, Daniel Niculescu, s-au dus la spital in zorii zilei, avand in vedere ca momentul nasterii a fost neasteptat. Initial, Andreea trebuia sa aduca pe lume fetita in perioada 12-20 iunie.

Ultima saptamana de sarcina a fost una delicata pentru bruneta. Aceasta a fost sfatuita de medici ssa stea in pat, intrucat nu putea naste natural.

”Imi este frica! Trebuie sa stau mai mult timp la pat. Toata saptamana am stat in pat. Mama mea mi-a facut cadou o masina. Toata familia a contribuit la acest cadou. Eu si tatal ei vorbim in fiecare zi cu fetita noastră. Pregatirile sunt aproape gata, acum asteptam sa vina Rebecca. Hainutele ei sunt la locul lor. Chiar daca mi-as dori sa nasc natural nu pot, caci am probleme cu vedere”, marturisea Tonciu la Antena 1.

Citeste si: A ramas insarcinata si n-a avut bani de ecografie. Cand a nascut, a avut un soc

Fiica Andreei Tonciu a venit pe lume miercuri, in jurul orei 9.00 si a primit nota 10 la nastere, avand 3.2 kilograme. Numele ei este Rebeca Ana-Maria.

Andreea Tonciu (29 de ani) si Daniel Niculescu (24 de ani) s-au casatorit la inceputul lunii februarie, cand fosta asistenta TV era deja insarcinata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top