Connect with us
Antonia a făcut o declarație surprinzătoare în ceea ce privește relația cu Alex Velea. Ea a l-a numit pe acesta soțul ei.

Vedete

Antonia, declarație surprinzătoare despre relația cu Alex Velea

Antonia a făcut o serie de dezvăluiri foarte interesante astăzi, în cadrul unei emisiuni televizate. Ea a vorbit despre momentele prin care a trecut după naștere, dar a făcut și o mărturisire bombă despre relația cu Alex Velea.

Cântăreața, care a împlinit de curând vârsta de 28 de ani, a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să se implice în proiectele profesionale, după ce a născut al doilea copil pe care îl are cu Velea.

„Nu mi-a fost uşor, am revenit la tv după 3 luni de când am născut. Simţeam nişte schimbări, hormonii… Tristă , fericită, simţi niste schimbări. Alex m-a ajutat psihic, el este foarte bun la chestii d-astea”, a mărturisit Antonia, astăzi, într-o emisiune TV.

Ea a făcut și o mărturisire surprinzătoare, care dă naștere unor speculații privind relația sa cu Alex Velea. Întrebată ce cadou i-a cumpărat acesta de ziua ei, ea a lăsat pe toată lumea cu gura cască spunând: „Soţul îmi face cadouri des. Tot timpul îmi face cadouri, urmează să îmi mai cumpere”, lăsând astfel impresia că ea și Velea s-ar fi căsătorit în secret.

Citește și: Vincenzo Castellano, despre Alex Velea: „Ce treabă am eu cu…”

Citește și: Antonia, din nou insarcinata?! Imaginea care o da de gol! FOTO

Citește și: Antonia a făcut anunțul: „Se întâmplă în viață să te desparți…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top