Connect with us
Bianca Drăgușanu a ajuns cu fiica sa la spital: "Mă gândesc că este o problemă"

Vedete

Bianca Drăgușanu a ajuns cu fiica sa la spital: „Mă gândesc că este o problemă”

Bianca Drăgușanu este o mamă extrem de grijulie și intră în panică atunci când observă că fiica sa nu se simte bine. Așa se face că zilele trecute a ajuns la spital cu micuța Sofia, pentru că plângea fără încetare.

“Săptămâna trecută, am ajuns de urgență la spital. Doctorul mi-a zis că fiica mea este în regulă, se simte bine, numai că, uneori, are colici, așa cum este normal în primele trei luni de viață. Mi-a explicat că nu trebuie să mă alarmez, căci durerile vor dispărea și bebelușul se va putea odihni normal. În rest, este sănătoasă, a crescut, a și luat în greutate, are acum 4,200kg, și nu trebuie să mă îngrijorez. Totul este în regulă, doar că așa sunt eu, când o văd pe micuță că plânge, mă gândesc că este o problemă. Nu suport să o văd cum plânge nici măcar cinci minute, o țin în brațe tot timpul dacă este nevoie. Slavă Domnului că nu este nimic grav”, a declarat Bianca Drăgușanu potrivit wowbiz.

Și Victor Slav este extrem de fericit de când a devenit tătic și este implicat în creșterea micuței Sofia. Încă din prima zi în care fiica sa a venit pe lume, Victor s-a declarat emoționat.

„Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ti ții copilul în brațe, nimic nu mai contează, totul se schimbă parca și în momentul ăla începe altă viață. Am strâns-o în brațe, nu mi-e frica s-o iau in brate, s-o intorc pe toate partile. Sunt foarte pregatit. Am stat in sala si as repeta oricand acest lucru. In 10 minute a fost scoasa Sofia, apoi a mai durat inca o jumatate de ora pana s-a terminat totul”, a declarat Victor Slav la Antena Stars.

La finalul lunii septembrie, Bianca Drăgușanu a adus-o pe lume pe micuța Natalia Sofia, la aproapte trei ani de când s-a căsătorit cu Victor Slav. Ea a reușit să păstreze sarcina secretă vreme de mai multe luni și a făcut marele anunț când era gravidă în cinci luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top