Connect with us
Bianca Drăgușanu le-a închis gura celor care au spus că nu a născut. Ce dovadă a arătat în direct

Vedete

Bianca Drăgușanu le-a închis gura celor care au spus că nu a născut. Ce dovadă a arătat în direct

Bianca Drăgușanu a ieșit pentru prima dată în public după ce a devenit mamă. Forma de invidiat pe care a afișat-o imediat ce a fost externată din maternitate i-a făcut pe mulți să creadă că Bianca nu a născut. Ba chiar au apărut în presa mondenă speculații potrivit cărora ea ar fi avut mamă purtător.

Pentru a lămuri situația și a le închide gra celor care s-au lansat în astfel de speculații, Bianca a venit cu o dovadă șocantă, pe care a arătat-o în direct la tv. Ea a arătat o fotografie cu operația de cezariană.

Sursa: Un show păcătos

Sursa: Un show păcătos

„Doamne, eu nu vreau să crească copilul meu şi să mă întrebe: „Mami, dar tu nu eşti mami?”. Am fost gravidă în regulă. Îmi fac injecţii şi acum pentru INR.”, a declarat Biana Drăguşanu la „Un show păcătos”, de la Antena 1.

De când a devenit mamă, Bianca Drăgușanu se dedică în majoritatea timpului fetiței sale și a lui Victor Slav, Natalia Sofia.

Blonda a postat pe o rețea de socializate faptul că are grijă ca micuței să nu îi lipsească nimic. Bianca a fost matinală și s-a dus să cumpere cele necesare pentru fiica sa.

„Dimineaţa pe răcoare…mami pleca după aprovizionare,” a scris Bianca Drăgușanu pe Facebook, alături de câteva taguri în care își expimră dragostea pentru fiica sa: #binecuvântată #mămică fericită #fetiţa mea #îmiiubescviaţa.

La finalul lunii septembrie, Bianca Drăgușanu a adus-o pe lume pe micuța Natalia Sofia, la aproapte trei ani de când s-a căsătorit cu Victor Slav. Ea a reușit să păstreze sarcina secretă vreme de mai multe luni și a făcut marele anunț când era gravidă în cinci luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top